man kan bara hoppas

Ibland känns livet åt helvete.. antar att det är väl då man ska ta i och kämpa fast det är svårt. Hatar skit snack, och hatar när två stycken säger olika, och man kommer aldrig få veta försen den ena säger som det är för någon är det ju som har rätt, sen vem det är kan ju bara dom veta. Men i vilket fall så försöker jag gå vidare med ett leende på läpparna, fast i tanken kommer ju det där finnas ett tag till .. Jag vet att du tycker jag är halft jobbig som tar upp det hela tiden, men det är svårt att bara låta bli. Kändes som mitt hjärta krossades i tusen bitar, men eftersom jag inte vet någonting kan jag heller inte säga någonting. Vet att jag älskar dig iaf av hela mitt hjärta och har aldrig älskat någon som du! Ibland måste man ta sig tid och tänka på vad som egentligen är bäst, men är glad att vi har kom fram till det vi bestämde, och hoppas åter igen på att det ska bli bättre och fungera som det ska! Man kan ju inte göra annat en att hoppas..


promenad


hejsan hoppsan bloggen, nu har ja bara legat o degat så nu blir det dusch,fix och sedan blir det promenad till Patricia. Sedan kommer förhoppningsvis älsklingen och hämtar mig där om han inte ska göra något annat men d tro ja inte :) Fredag idag, så jag kommer nog inte skriva nått mer idag. Sover nog hos älsklingen min också, aja hare bra och ha en kul Fredag.. :D




love u <3

Sometimes it all feels so useless and wrong, but when you come you make me whole.
as soon as you go, I miss your presence, but as soon as you are here I feel the security and you really show me your love .You make me feel good in all kinds of weather, I love you so much, I love to watch you because you are so pretty and, your beautiful eyes tell me everything. Your kisses are amazing I get warm all over my body, there is no one like you. I'm so glad you are only mine, I'll certainly do everything I can to make it always will be the two of us. You are my everything, you are the dream that came true..

<3

Hej hej bloggen,

Ligger i sängen och gör så lite så möjligt klockan 7.. Älsklingen åkte på jobbet för ett tag sedan värsta tomt det blev utan honom :( Tur zorro ligger här och gör mig sällskap.

igår

I går kom älsklingen och hämtade mig vid 13 tiden, vi åkte och tvättade hans bil den vart jätte fin! Sedan åkte vi hem till honom och myste ett tag, sedan skulle vi hjälpa hans bror med att hämta lite saker så vi gjorde det också.
Efter det åkte vi hem till älsk igen och myste ett tag till, sedan åkte vi och käkade as gott! Vart lövbit med strips och beasås! :) Mums! Sedan åkte vi hem till mig och kikade på datorn och lite på tv, vi båda somnade ganska tidigt i går.

Idag
ska jag vara med älsklingen efter han slutat, vi kanske skulle åka och tvätta hans brors bil. vet inte riktigt men kanske, aja men skriver väl nå mer sedan kanske elr i morgon. kram




Torsdag kanske ?



Igår, idag

igår så skjutsade älsklingen mig till sjukhuset vid 11 tiden, skulle vara där med Patricia eftersom en viss sak har hänt som jag inte tänker gå in på. Men iaf var där tills 2-3 på dagen sen kom älsklingen och hämtade oss, var ganska kul på sjukhuset endå jag fick iaf Patricia på bra humör och det var huvudsaken! Sedan åkte jag och patricia hem till hon och älsk skulle iväg på andra saker, men senare på kvällen så kom han och hämtade mig :) Vi åkte hem till mig och myste och kikade på tv, sedan somnade vi båda. I morse åkte han på jobbet och ja nu ligger ja i sängen och kollar på tv,datorn o lite annat ska väl börja göra mig i ordning snart. Ska vara med älsklingen när han slutar, längtar! ;) Ne men iaf så vet ni ju att jag inte går i skola, men har iaf pratar med en kille som hjälper mig och sånt han heter Micke. Så troligtvis kankse jag kommer få börja "extra jobba" Elr nått liknande och det låter kul.. självklart kommer jag ju börja och plugga igen. Men vet inte vart och när en! I morgon är det ju Fredag låter bra tycker jag, vi får väl se vad ja hittar på dådå :) Kanske blir att vara med kompisar elr älsk!<3

ajaa hejdå!



Älskar dig!

Nu har det gått snart 4 månader med dig älskling, och det har varit dom bästa månaderna i hela mitt liv. Ångrar ingenting och är så otroligt glad att det vart vi, sen har vi våra stunder med bråk och tjaffs och det har alla men som tur är så löser vi oftast dom på engång och allt blir bra igen! Älskar dig så otroligt mycket och jag hoppas verkligen att det alltid är vi. Du betyder allt för mig hjärtat! Älskar dig min ängel! :) <3333333333





Less tjej

För det första vill jag börja med att varför ska man ringa och fråga om någon har ångrat sig med ett val som redan är gjort och bestämt..  tror inte man gör ett så stort val och sedan ångrar sig? Och om h*n gör det så kommer du nog få veta det satt du behöver inte oroa dig vännen.


Sen för den andra så vill jag bara säga, att vafan ska man ha vänner som inte ställer upp någonting tillbaka? Tar allt för givet och bara tro att dom kan göra vad dom vill? Känns ju rättaresagt meningslöst att vara vän med en sån? Vad tjänar man på det ? Ingenting. Man bestämer att man ska vara med varandra men skiter i att kolla på mobilen i 100 år även fast man vet att personen ska ringa, det är ju inte bevis på bra vänskap? Man kan ju iaf åtminstone höra av sig och säga ne kan inte idag? Ist för att säga att man ska vara med varandra!

Sen för det tredje så blir jag irreterad på folk som lovar saker och inte håller det.. varför ska man ens lova någonting då för? Bara onödigt och blir en massa onödigt tjaffs.. då säger man hellre ne jag lovar inte ?? Svårt? NEJ?

Sen folk som bara försöker vara bättre en andra genom att skriva massa saker bara för att visa, att jag har mer en dig? jag har det det har inte du ? Och blabla ingen bryr sig ?..

aja allt för mig hörs hej!


med patricia

hejsan bloggen, Nu sitter jag med Patricia hon kom hit typ direkt efter älsklingen åkt på jobbet. Igår gick jag hem till patricia vi kollade på en film sedan bastade vi och lite annat, vid 8 tiden kom älsklingen och hämtade mig för han slutade då. Så vi åkte hem till honom kollade klart på filmerna, sedan så åkte vi hem till mig och myste och kikade på tv sedan vart älsk så trött så han skulle sova, men jag var vaken en stund efter det men sen somnade jag också.

Idag vet jag inte riktigt vad jag och Patricia ska göra men vi läju ska hitta på nått, ska iaf vara med älsklingen när han slutar :) <3 Saknar honom, min lilla goprupp! :D <3 hihi aja nu ska ja vara social med pattlisa!





helgen

Fredag - Älsklingen var först med mig, sedan skulle han hem och fixa lite saker och var egentligen menat att jag skulle vara med honom. Men blev inte så, har var med Matilda och jag var med Alicia, amanda, tobbe och daniel.
Var rätt så kul där vi drack och umgicks :) Vissa saker var ju mindre kul ! Men men .. älsklingen kom iaf till timrå när han var klar, skulle egenligen dra vidare på fest men slutade med att jag var med älsk endå och vi sov hos mig.







Lördag- älsklingen och jag vaknade, han åkte och jobbade vad ja kommer ihåg? Och jag var väl mest hemma tror jag.Helt ärligt kommer jag inte ihåg så mycket av lördagen? vet att vi sov hos mig

Söndagen: Jadu .. vad gjorde jag igår? Var med älsklingen, vi åkte hem till honom kollade på film och myste sedan så bestämde vi oss för att åka upp till ljustorp och träffa Angelicah, jonas och lillbebisen! :)<3 Var jätte kul att träffa dom, var där ett bra tag sedan så åkte vi hem till älsklingen och hämtade lite saker och sedan hem till mig och kika tv och sov :)

Jadu? Idag åkte älsklingen på jobbet vid 12.30 efter han åkt åt jag fika och duschade, sedan skulle ja på sjukhuset elr vårdcentralen ? Kommer ej ihåg vare hette angående en sak .. tänker inte säga här ;) Men iaf så gick det jätte bra och förhoppningsvis är allt det här snart över. aja nu ska jag vara med Patricia och vet inte riktigt vad vi ska göra men nu är min mat klar så nu ska ja äta hejpa!!!

haha

sry men har inte haft nån tid med att uppdatera bloggen, men blir väl senare idag för just nu har jag inte mycket tid heller. Men lovar ett inlägg kanske lite senare idag elr i morgon :)








I do not care about you, do not even read what you write you are out of my life and why should I spend time with you? Bye



puss puss kram kram från sarabanan

sovgott

If you fool me, go me behind my back, I promise to leave you forever ...

I may be weak and alone without you, but  would you do that to me, so would I not even think about my choice


Är verkligen dö trött.. så nu blir det att sova.. Älsklingen kommer vid vid 06 typ om 2 timmar :) Klarar nog inte att vara vaken så länge är verkligen dö trött.. Har iaf tagit ut linserna nu.. var lite läskigt men det gick bra:) Ne nu får ni sova så gott och ja med får ja hoppas. kram på er !



Blev en gammal bild på mig och Elin :)
omgjord så klart :)









VILL BLI SMAL NU?

ÅHH vill bli smal NU ... på engång .. vf ska det ta så jävla segt? Vf kan dom inte uppfinna nått så man gå ner 10 kilo på en vecka ? :o skulle väl vara suvve det ;) Ne men sånt kan dom ju inte uppfinna för dom är så osmart. Tur jag är så smart då att ja ska uppfinna ett sånt. Skulle nog tjäna rätt mkt pengar :O

Hmm om vi säger så här; TIlls aprill (3månader) Ska ja ha gått ner 10 kilo minst, sedan får vi se då hur mycket som ska bort efter det.. synd bara att brösten kanske kommer försvinna.. men troligtvis när jag blir 18 förstorar jag dom.

Kommer vara så stolt över mig själv när jag lyckats gått ner så mycket, Ska iaf ge mig själv lite saker då.. bland annat kläder, piercing, tatuering, och lite annat :)  LÄNGTAAR.. Ni har väl inte glömt bort att ja och Natta hade en tävling och just nu står det rätt så lika.. Asså hur många kilon vi tappat :) Ska bli riktigt kul och se vem som hinner först. Ne nu ska ja dansa zomba sen sittups och lite annat.. så tjaaooo!













You can not say that you know how it feels

It's hard for me to put myself in someone else's situation, as difficult as you have to put yourself in my situation.
You can not come and tell me that you know how I have it and you know how it feels when you are not even close to my problems, You never know how I feel inside me, and you will not know it.I know when you wear your fake mask and want to make me believe that you care about me, but really so you do not care at all


inte till den ni tror att d är




Blue ;)

Love it !

 

 

 

 

 

 

 


Hos yamir..

Tjabba! Är med Natta och yamir.. kärleksparet ni vet:) Ne men sitter och dricker lite är ju lill lördag idag vettni;)  Dom sitter och kikar på film och jag sitter vid datorn :P

Patricia åkte härifrån vid 07 och älsklingen kom vid 06, vi myste men tillslut somnade vi. Sedan vid 12 var han tvungen att åka för han skulle på möte med jobbet :( Så då fikade jag, duschade och fixade mig. Fick även i mina linser efter några försök! Vart väl rätt bra tycker jag trivs bättre med blåa ögon :) Iaf sedan ringde jag Natta och hon ville vara med mig så vi gick till henne, hon fixade sig sedan drog vi till sörberge. Var där ett tag sedan kom Älsklingen dit och han skjutsade oss till bergeforsen men gosade med han ett tag innan han skulle åka på jobbet! <3 Har sen dess bara varit hos Yamir och gör väl inte så speciellt mycket, längtar tills älsk slutar. Men är ju bra många timmar dit men men så livet är :( <3 Ne nu orkar ja inte skriva nå mer så byyye! :D


lite bilder ;







Hahaha!





Sara is back..

Tudeluu, Ne nu har jag och Patricia bestämt oss för att dygna. Blir inge sova här inte.. ^^ Patte ska endå upp om 7 timmar så det klarat vi :)

Väldigt fina videoklipp patricia hade gjort:) Hahhaa ibland måste man få bjuda lite på sig själv också! Inte så många som vågar göra det (:

Men nu ska vi dricka lite vatten och ta en rök sedan hittar vi väl på nått skojj antar ja. Ha det så bra tjaaoo













Patricia lånade bloggen lite

Hejsan bloggelibloggen.. Sitter med sara nu och runkar snopp.. nedå men Vi ligger i sängen och kikar lite på tv'n och datorn.


hej:D Här kommer lilla jag på semester in i Saras blogg. Nu ska ni få en liten aning om hur jag är som person.. Heheh ehm.... ja ... ? :P Hade jag fese så hade du märk det ;O / pattlisa

Video 1 ;

Pattlisa pratar ut:





Video 2;
Pattlisa funderar på vad som är roligt .. kommer hon på något ? Titta så får ni se? :P





Tråkigt man kan ha :P

Hate it..






Tjabba.. kan inte sova.. är trött som fan men det går inte att somna.. Jävligt irreterande! Men nu har ja äntligen fått tyst på den glappkäftiga turken. Sitter och väntar på älsklingen som slutar snart, längtaar! Verkar spöka här oxå pappa ringde mig för typ 10 min och säger vem är det som står och pratar i köket. Alla ligger och sover och bara jag som är vaken och ligger på övervåningen, Jag bah; Va pappa? drömmerdu? Det är ingen där det är bara jah som är uppe? Han bah; Ne är det Natta som är här. Jag bah; ne gå och lägg dig nu!  Så får väl hoppas på att det inte är någon som står och pratar där nere :P Men men så det kan gå.. Har nyss kollat på Nattbuss hehe dög väl men tyckte dom hade så löjliga röster och var så fjantig men den funkade! :) Ne nu ska jag ta en rök sedan blir det att kika på tv tror jag! Funderar på att ta en macka också.. vet att man inte ska äta på kvällen men får ta det som fika då elr nått.. Har inte ätit på 8 timmar typ :o inte konstigt att magen kurrar lite då:)






Asså vissa är fan sjuk i huvudet? dö ditt äckliga as!

en liten turk kommer och skriver till mig mmassa saker som hej, vad gör du? Ni kanske vet att om man har kille så är man hora? Ne enligt han är det så haha.. tycker så synd om den här killen. Säger inte att alla "turkar" är lika dana.. men här är ett ex på varför vissa är rasister.

Man fattar ju mycket vad han skriver.. NOT CP LÄR DIG SVENSKA DITT FULA AS

msn: [email protected] Även kallad Nezar : Jag vill prata med din mamma att fråga vem som har tränat med hennes kön när hon var havande om dig och hur en man som övade med honom sex under hela graviditeten du var när du behövs vet du sanningen och allt detta och fråga dig hur många människor Marstei sex med honom, säkert många sedan han var 10 års ålder är en definitivhttp://www.tube8.com/teen/blonde-fingers-her-pussy-then-fucks-it-with-toys/574801/http://www.tube8.com/teen/little-caprice-sucking-and-fucking/5Sverige, alla dessa tjejer ha sex från 10 års ålder och andra är Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa82821/ du har en fitta Ckbyrao Åldrande och den största hora O

hmm? sen skickade han  massa sex videosar .. äckel


Mitt svar till den dära äckliga iditoten ;
Vet du en sak.. Du är så jävla desperat efter fitta så du måste sitta och runka till nå äckliga slampor som sitter och äcklar sig framför en cam för att få pengar. Jag skiter i vad du säger och min mamma och pappa jag bryr mig inte ett skit. För både du och jag vet att du har helt fel.. Sen kan du lära dig svenska innan du öppnar din jävla turk käft och gapar om ord du inte ens vet vad det betyder? .. Att du säger att min mamma är hora och knulla massa killar och blablabla det skiter jag fullständigt i för du vet själv att det är din mamma som gör det.. sen att du har svårt att acceptera det kan jag förstå. Eftersom du sitter och säger att ja är en hora så kan du inte veta så mycket om vad det betyder.. eller så tror du bara att alla tjejer är det pågrund av att din mamma lärt dig det, att killarna får göra som dom vill och tjejerna ska slava som djur och gör dom inte det så är dom slampor, horor? Det är väl din åsikt om saker.. det är lika bra du ger upp killen för du har inget att komma med.. Sluta sprid din äckliga turk käft utan stäng igen den, öppna käften kan du göra när din pappa kommer och säger åt dig att suga han K*K

Sommar och sol och förhoppningsvis smal!

Hejsan hoppsan, Tror dom flesta faktiskt längtar till sommaren nu .. vem orkar med allt slask och äckel.  Längtar till den brännheta solan som steker och man bli brun. Gå en promenad och bada! Jag tycker att man blir mer socialare på sommaren man är ute mer, man vill vara ute då. Älskar att vara ute.. men blir ju lite mindre sånt när det är iskallt ute och det blåser så man tror man ska flyga bort. Sen längtar ja extra mycket för hoppas på att vara smal till sommarn  vore ju en fördel,ska iaf försöka för det är min högsta önskan och nu blir det hårdträning. Har varit lite segt på det nu.. men nu jävlar kör vi! :D

Hehe ne nu tycker jag att sommaren ska komma.. Bara jag som tycker det eller ? :D

sommar och sooool! love it






stackars denna tjej som måste gå så här på stranden :O




I am a millionaire

Haha hej allihopa.. Just nu sitter ja och slappar i min säng finns fan inte så mycket annat att göra. Bara skit på tv också troja:p  Men men Iaf.. Saknar min älskling längtar tills han kommer o pussa lite på mig ;D hihi söötisen min!
Asså har tänkt på en sak om man tittar på en film på tv är fan reklamen längre en filmen.. Hatar reklam förutom judit & judit! :D Dom får mig på bra humör! Men allt annat kan slänga sig i väggen tkr ja, men men .. vettefan vad ja ska skriva om.. kanske lika bra man lägger ner skit bloggen och skaffar sig ett riktigt liv ist? nått ja får sitta och fundera på ett tag ;) Menmen aja ni får väl ha det så bra så länge !


Döden

Ja döden är väl rätt så läskig tycker jag, När jag var liten hade jag panik för döden.. vissa dagar kunde jag inte äta, fick svårt att andas mm.. Har haft ganska mycket bekymmer med döden. Men har för det mesta gått över ibland kan det komma men inte lika allvarligt. Det är ju som sagt en del av livet och alla kommer att göra det nån gång. Många funderar ju på vart vi kommer komma? En del tror det kommer bli kolsvart och en del tror att man kommer till ett ställe där alla träffas, och en del tror nått helt annat. Jag tror inte på någonting.. ingen vet och man lär ju inte få veta för en det händer en själv. Jag hoppas iaf på att man får träffa alla igen och att man trivs med vart man är, är rädd för att vara själv. Sen är ja rädd för hur man kommer och dö? Ja vill inte att man ska behöva lida utan ska jag dö ska det gå snabbt, min vilja iaf. Sen vet jag ju inte vad ni har för åsikter..

av en hemsida:

Det finns många människor som upplevt hur de lämnat sina kroppar i dödens gränsland. De har sedan återvänt till livet och medvetandet och kunnat berätta om de upplevelser de gjort i dödens gränsland. I de flesta fall har dessa upplevelser beskrivit en färd genom en mörk tunnel och att de sedan mötts av en ljus gestalt. Det har gjort att nära-döden-upplevelser alltid uppfattats positivt.

Vad som sällan eller aldrig publiceras är de negativa upplevelser som också finns beskrivna. Om fler av dessa publicerats skulle de ha blivit allvarliga tankeställare. Förmodligen hade det lett till att många omvänt sig till Gud, för att slippa möta de beskrivna fasorna man riskerar möta, när man en gång slutligen och för evigt lämnar jordelivet. Men faktum kvarstår att det finns många av nära-döden-upplevelser som tyder på att det finns risk för att en fasansfull tillvaro väntar efter döden då pratar vi om helvetet.

Här berättar Frank Davids: I could feel the flames of hell!:
http://www.youtube.com/watch?v=B791drUaNMM

På denna länk berättar Linda Lane: Hell - I really believed I was there!:
http://www.youtube.com/watch?v=Edfnh5HuVJ4&feature=related

Den tidigare ateisten R. Reagan berättar: To hell and back: http://www.youtube.com/watch?v=KwY_y7HLXvw
På denna länk är det flera korta uttalande om de som gjort nära-döden-upplevelser:
http://www.youtube.com/watch?v=7ZFNOjydQCk


Aja man tror vad man vill, jag hoppas på ett härligt,underbart ställe.. där man träffar sina nära och kära och kanske även nya och INTE är ensam! :)

tråkigt

Tidsfördriv..

Skriv om:


  • Döden för dig
  • Kärlek för dig
  • Otrogenhet
  • Någon du ser upp till
  • Någon som du litar på


Med sööt natta :D

Hejhej, Sitter med Natta nu vi gör inte så mkt men ska väl snart dra ut hoppas ja är less på att sitta inne. Kanske blir sörberge...vet inte ennu funderar på att sova hos Natta så får älsklingen komma och hämta mig där ist:) Men vi får se ^^ Ne nu ska jag fixa håret lite sedan blir det utgång.. Älsklingen Kommer och puussar på mig lite innan jobbet så så det blir bra :D Hihi ne men tjaooooo


miss

Hejsan, ja i natt sov ju älsklingen hos mig var as mysigt. Han hade köpt godis satt vi satt och åt lite och kolla på solsidan :D sedan kollade vi på nått annat program och bara myste. tillslut somnade vi och vaknade idag olika tider hela tiden x) men vid 11 klev vi upp älsklingen skulle hem och fixa lite saker. Så ska väl börja fixa mig för ska ut och hitta på nått men vad vet jag inte en :) Vi får se men men ha det så bra tjaoo!


sööndag..

hejsan, sov hos älsklingen i natt igen mysigt som vanligt. Vid 16 elr nått åkte jag hem för skulle äta och sånt så mamma kom och hämtade mig, Medans skulle älsklingen oxå äta och duscha och sånt. Har iaf ätit och allt nu så sitter och väntar på älsklingen, han lär väl dyka upp snart.. funderar på att kanske gå ut medans men vet inte ennu. Finns väl inte så mkt att skriva denna dag. En vanlig söndag finns väl inte så mkt att göra! Aja hejpa



lööööööööööööööördag^^

Hejhej i sov hos älsklingen i Natt, Var egentligen inte planerat efter som han skulle upp så tidigt och åka på ett möte. Men blev så endå, Jag och älsklingen hade även 3 månader igår så en liten speciell dag var det jue. Vi badade och älsklingen hade gjort så mysigt med ljus och allt, sedan åt vi glass och kolla på film och myste! Sedan vart klockan så mkt så vi somnade. Vi klev upp vid 06 vaknade av att älsklingen hade gjort fika så snällt av han <3 Sedan började vi göra i ordning oss och for. Älsklingen släppte av mig vid mig och jag gick hem, somnade och vaknade vi 12 sedan duschade jag och gjorde mig i ordning för mamma och jag skulle till min syster för hennes ena barn Kevin fyllde år. Satt vi åkte dit och firade honom var kul, massa folk där. Nu har jag nyss mött Natta så nu är hon här och gör mig sällskap tills älsklingen kommer, för då ska hon vara med sin kille yamir och Fanny :) Aja nu ska jag var social med henne så tjaaooo :)

gammal bild :p

svar :)

Angående denna bild antar jag :







Svar på tal;


carro : har du tatuerat dig ? :)


Svar; Japp, har haft den ganska länge:)


hellu,

hejsan hoppsan, jadu snart kommer min älskling och hämtar mig och vi ska åka och tvätta bilen, sedan blir det gos och fortsätta med radiobilarna :) Tråkigt att vara hemma det endå man kan göra typ är att sitta vid datorn elr glo tv ussch va tråååkigt ! Åhh, jaja snart kommer min räddare iaf ;) Ne men nu ska jag ta en cigg och sedan börja gå ut. Ha det underbart kram på er ! ;D


My place again^^

Hejsan bloggen. Är hemma igen kom hem för några timmar sedan vid 10 skjutsade älsk hem mig för han skulle på nått möte med jobbet, kom hem åt frukost och sedan kom jag upp och såg mitt stökiga rum som ja tänkt städa i flera dagar nu men har aldrig gjort det. Men vet ni vad nu är hela övervåningen städad, kände att det behöves så nu är det rent igen och kan äntligen njuta lite över att vara här :> hehe skulle egentligen gå på heaven or hell men blir inget med det, blir att vara med älsklingen ist. Men vet inte om jag ska sova hos honom för han ska upp tidigt och åka utanför umeå elr vart det var på något möte ang radiobilarna ;P kommer inte ihåg riktigt. Men men och ja blir nog kvar hemma ja, Vet inte riktigt vad ja ska hitta på men något blir det ju iaf :)

Nu börjar ja bli lite hungrig så hoppas mamma börjar med Maten snart, undra vad vi ska äta? :o Hoppas på nått gott iaf aja ni får ha det så bra kram på er :)



Sorry if I write all the time about how much I love you,
but can not stop. You are my real, first love,
and you will always be the only one for me.

Love you


Hos älsklingen igen ;D

Hejsan hoppsan, Har varit med Patricia hela dagen/kvällen. Var as myyys vi kom dit började titta på en skräckfilm hehe sedan sluta vi det med att Basta och lite annat skojj. Var as mysigt vi pratade och lite sånt, sedan vid 20 kom älsklingen och hämtade mig vi åkte hem till honom och har hållt på med att skruva ihop hans radiobil. Han skruvar på sin nya och jag skruvar på "min" som ja ska få köra :D Har hunnit ganska långt nu hehe trodde aldrig ja skulle lyckas när jag tittade på alla delar men nu är hälften iaf gjort! Duktig jag är va? Man kan om man vill (:
Ne nu har ja ont i ryggen så nu ska jag lägga mig i älsklingens säng och vänta på honom har har något till som han ska skruva ihop sedan så kommer han också. Hihi ska bli mysigt :) Men men kram på er och godnatt blir ju inge mer inlägg idag. Bilder kommer i morgon näja är hemma ;D haha hejpa!



You are the one who makes me feel good

You mean everything to me, I love you for who you are. When you need me you know I'm there for you, You are always welcome here.

If you're sad, you know you have my arms to hold, will never drop them and go my way. I will always be there for you, and if you want to talk, you know I always have time for you.
I love you more one word can describe.



vart en suddig bild :/ men men endå min lilla älskling!


Aja är hemma nu iaf har as trååk, saknar älsklingen min oxå.. och han slutar ju inte förren 20 :/
Och då kanske ja inte heller ska vara med honom för han skulle skruva med bilen och städa ur sin riktiga bil.
Drar väl ut elr något.. men har egentligen ingen lust att göra nått heller, men ska väl iaf träffa Patricia en stund ska gå till henne och vara där. Blir väl rätt så kul antar jag, var länge sedan jag var där elr hos andra över huvudtaget. Men men nu ska ja ta en rök och se vad man kan göra :p Kram på er allihopa!

hemma hos älsk<3

Hejhej, Sitter hemma hos min älskling. Han sitter och skruva lite med bilarna och ja passade på att låna hans dator ;D Men snart ska han på jobbet så då måste ja åka hem :( Fast skulle endå behöva städa.. har ingen lust med det jag som endå brukar vara rätt så pepp på att städa men men. Ibland får man göra saker man inte vill, det är så livet är. Sedan kanske Patricia vill komma och göra mig sällskap vem vet ? Kan ju höra! I morgon är det fredag skönt va? För er som går i skolan tänkte jag på. Själv ska jag nog vara med älsklingen tror ja, vi skulle mysa och bada trorja! På lördag ska han på något möte men det är tidigt men vet inte om ja endå ska dricka elr bara umgås med någon kompis endå? Och sova med honom på kvällen. Ehh ja vet inte får tänka på det tills i morgon, Ne men nu kan ja inte sitta här och uppehålla er tyvärr nu måste jag gå och pussa på min älskling innan han åker :o hehe ^^ Så hejpa ;)









tisdag / onsdag

Hejhej bloggen, sov ju hos älsklingen fast en det vart som det blev.. :( Men är endå så glad att det löste sig! Tänker inte gå in på vad som hände. Ni kanske redan fattat det endå.

Vaknade och jag och älsklingen gjortde i ordning frukost, fikade och pratade lite. Sedan skulle han hjälpa sin pappa men att skotta av taket så han skjutsade hem mig. Då kom Patricia hem till mig och vi snackade lite och sånt gjorde inte så mkt, sedan skulle älsklingen till härnösand och fixa lite saker till radiobilarna. Så jag och patricia följde med såklart. Var faktiskt kul jag och patricia satt i bilen medans han var inne där, har aldrig vart med om nå roligare.. vi går ut och röker och ser en snubbe som går och prata med sig själv.. först tänkte jag eh han måste ju ha ett headset elr nått x) men nej.. sen såg jag att han gick med en Bäver i ena handen och en lite hjälp med flammor på i andra.. sedan en påse. Han pratade iaf om att han hellre velat varit kung och bestämma sedan svamlade han så mkt så man hörde inte men han surrade som bara den. Tänkte han måste ja gå efter och kika på och lyssna men så när jag går efter honom tvärvände han och följde efter mig så jag och Patricia hoppade in i bilen och låste .. då gick han iväg igen! HAHAH Så klev jag ut igen och han gick runt i cirklar och tog på träd helt galet^^ Sedan sitter vi i bilen och skrattar och sånt sen hör vi någon som pruttar lixom ja bah vafan var det där. Patricia bah ; ja vet inte :o Sen såg vi en tant bakom bilen som går och ser ut som hon skämdes när hon upptäckte att vi satt i bilen HAHHA Helt sjukt kul var det iaf :D sedan kom älsklingen och skjutsade Patricia till marcus och jag och han åkte hem till honom och åt plättar ;D as gott ju! Sedan hållde vi på hela kvällen med att tvätta rent och skruva med hans radiobilar. Hoppas dom blir klar snart ;P Sedan vart ja så trött så jag gick och la mig och strax efter älsklingen myste ett tag sedan somnade jag hehe :)

(idag) vaknade jag och älsklingen vid 11 vi klev upp, han skruvade lite till med bilarna sedan började han klä på sig och vi myste ett tag med en tanke på att vi skulle hinna i tid. Men det gick inte som planerat vi fick soppatorsk fast som tur var aldeles i närheten av älsk. Hans pappa fick komma och vi fick skynda oss att åka till en mack och fylla en dunk med bensin, sedan så fick vi igång hjärtats bil och det var full rulle hem till mig. Pussade lite på han och sedan åkte han på jobbet hehe :) Just nu gör jag inte mkt patricia kanske kommer och tittar förbi snart :) Slipper jag vara själv :) Saknar min älskling men klockan 20.00 slutar han som tur är ! ;D <33 Ne nu ska ja städa till lite tror ja om jag orkar haha aja tjaah !

lite bilder ;





i can't explain how much you mean

I want to forget that night, but it never disappear from my thoughts I felt like my life was destroyed completely, because I had nothing left to fight for. You're the one I live and the only thing I want to live for. If you disappear from me, I disappear forever and you know it. I have never loved anyone as much as I love you, and you know it. In my world there will always be you and me, and nobody else will destroy what we have built up. Sometimes I make mistakes and sometimes you do it , we must be honest with each other and accept that we sometimes have different views on things. I'm trying to trust you and I hope you try to trust me, because if we both want, I know that this will work. I will never be able to explain how much I love you. You mean so much to me, and I will never leave you.I could never let you out of my mind, you are always there and I think of you always. It is amazing how you can talk straight to my heart, you always lit up like the sun in darkness. When you take my hand and kisses me so lost all the pains, you have a big place in my heart and there you will always have. You are so nice and wonderful. I am so happy with you, did not believe there was someone like you, in my world, there will always be you and me, and I know we can. I never want it to happen again, for one second I thought my life was over. You mean more one you think, and I will never hurt you. There will always be us! Love you <3


väntar på älsklingen <3

hejsan, Älsklingen kom till mig runt 06 vi myste ett tag sedan somnade vi. Var egentligen menat att jag skulle väcka honom 11 i morse men tro ni jag vaknade? Neh.. haha men det gick bra endå. vid 14 for han iväg han skulle fixa lite saker. Medans har ja tagit det lugnt, duschat och sånt, så nu är han på väg hit hehe. Somnade typ vid 03-04 igår är lite ovanligt mig, på dom senaste veckorna har ja iaf somnat vid 01.. men men kunde fan inte somna inatt :o Nu ska ja kolla vad mammsen gör sedan börja göra mig iordning för att möta älsklingen. Sover hos honom i natt, troligvis skulle vi gå ut med hans hund Melvin ikväll också! As söt hund älskar den. Den är så gosig! Men men vi hörs väl kram på er :)

Slänger upp några bilder ;












godnatt :)

Hejsan bloggen, ligger i sängen och lyssnar på musik och kikar runt lite på datorn. Men finns inget intressant.. är inte trött vet inte vf brukar ju vara trött på kvällen, men inte idag! Nejnej.. Har fortfarande lite ont i huvudet sen förut idag. Men det mesta har ju gått över iaf .. Börjar blir hungrig också och det är inte bra får inte äta någon för sen i morgon. Så antar att ja måste sova snart endå :) Men ska kika liten stund till sedan kryper ja ner i sängen.

 Älsklingen köpte batterier till min kamera, satt nu kan ja använda den ;D Tack älskling! älskardig!
Kram på er













Hahaha fyfan vad kul!


HAha kolla enda till slutet ! As kul! :D::D::D:D

kommentar;

Från Carro

Alla kan må dåligt från och till, det är bra att du har vänner och en kille som stöttar dig :) Vad det än gäller så är jag säker på att det kommer att ordna sig, du verkar vara en stark tjej :)

Svar;

Ja så är det ju, ja är jätte glad att ja har dom! Bästa som finns!
Ja det kommer nog ordna sig, som sagt så är det ju till och från.
Ibland har man bättre stunder och ibland sämre och det är ju så livet är så det är bara att bita ihop:)


hejsanhoppsan

Hejhej, är lite bättre nu! Älsklingen kom innan han åkte till jobbet så vi myste ett tag innan :) Jätte goosig! Efter så var ju han tvungen att åka på jobbet, så då gick ja till Yamir och Natta så sitter här nu. Är ju kulare en att vara hemma själv iaf (: Men har ont i huvudet som fan så det är ju lite jobbigt. Men en possitiv sak är att ja gått ner :) Inte mkt men en början iaf och hoppas på att gå ner 10 kilo mer. hehe ^^ Så träning blir det ikväll :) Skönt att kunna tränna hemma ju. Åt jätte god mat idag förresten Ris och kyckling muums!

Blir väl bara att vara hemma ikväll tror jag, har inga andra planer just nu iaf! Pratade nyss i telen men älsklingen men söt han är. Vf kan man inte uppfinna en telefon som man kan hoppa in i så kommer man till den man pratar med? :o det skulle ju vara rätt nice tycker ja iaf haha ^^,

Ne men nu ska ja inte uppehålla er nå mer, nu ska ja vara social med dom andra.. fast dom är ju inte så social mot mig heller :o men men maha, bye ! kram på er






förlåt :'(

Vet inte vad jag gör för fel hela tiden, känns som att mitt liv är totalt meningslöst. Att det inte har nån mening alls, det enda som har en mening är min älskling! Känns som allt annat går åt helvete.. utan dig hjärtat vad skulle jag göra då? Finns ingen som gör mig så glad som han! Skulle behöva honom nu, saknar honom redan så mkt och han for för ett litet tag sedan! Känner mig inge bra alls. Måste göra nått innan ja deppar ihop helt, vet inte vf jag får sånna här attacker. Vill bara få bort dom men det är inte så lätt, önskar det vore det! Ne nu orkar ja inte skriva nå mer får väl se vad jag gör, önskar ja bara fick krama o pussa  på älsklingen men d går ju inte :( <3

hmm

godmorgon! Ligger bredvid älsklingen som sover ^^ söt han är! Igår somnade ja rätt så tidigt vaknade av att natta satt och pratade med mig och ville ja skulle följa med dom och vara med dom. Men ja var så trött satt det blev inge av hehe x) I morse kom älsklingen myste med honom ett tag sedan somnade vi. Jag är vaken nu iaf och passar på att sitta lite vid datorn, ska väl vänta på att älsklingen vaknar sedan vet ja inte vad vi ska göra. Ska nog vara med Natta ikväll iaf eller så hittar ja väl på nått annat. Aja vi får se kram på er sålänge :D



....


Åh skööönt!

Nu har man gjort träningspasset för idag då! Riktigt skönt måste ja säga. Visst ibland kan det bli tungt men då är det bara att kämpa för det är värt det i slutändan! Inte sant? Ne nu ska ja gå och dricka vatten och ta en cigg sedan blir det en dusch. Får se vad ja hittar på sedan, om ja sover känns det ju som kortare tid tills älsk kommer så kanske blir att krypa ner i sängen hheh vi får se kram ;)


träning ;)

Hejsan hoppsan! Saknar min älskling gör jag :( Han kommer ju inte försen 06 i morgon :o Men men man får inte alltid som man vill ibland. Har nyss varit med yamir och Natta dom är så söta tsm! :) Nu ska dom på Bio så fick gå hem igen, men troligvtis så ska jag vara med dom efter bion. Nu blir det ett träningspass, blir trampmaskinen, zoma, sittups, hantlar och kanske cyckling vi får se :) Aja ha det bra kram på er ! :)

bakrunddd

En underbardag som jag aldrig kommer att glömma! <3

Hejhej alla läsare, Det här en är en dag jag aldrig kommer glömma det är nämligen så att Angelicah har fått sitt barn leah nu! Världens goaste och underbaraste. Huga vad söt hon var, och fick hålla om henne och pussa på henne. Så otroligt jävla glad är jag är glad för att allt gick bra också vid födelsen och sånt! Köpte en jätte söt boddy och en söt mössa till och mamma & syrran köpte också lite ! :) Ne var verkligen jätte kul har ju verkligen längtat efter Leah <3 Men nu är hon här och det sötaste bebisen ja sett på länge måste jag säga! Ett stort grattis till Angelicah och Jonas! <3



 



är så jävla glad ! <3

svettingt men skönt!

Hejsan alla läsare! Nu känner jag mig väldigt duktig, har ju varit ganska slappt med träning och allt. Men nu är ja på g igen! Ska ju bli smal till sommaren kunna visa mig bland folk och köpa vilka kläder ja vill utan att bli förbannad och tycka jag är ful och tjock? Fattar ni hur skönt det skulle vara. Har varit min dröm i många år men inte försen nu jag verkligen tar tag i det. Nu ska ja inte vara tjocka sara utan att jag kanske för engångs skull i mitt liv kan vara nöjd över min kropp.

har tränat nu i en och en halv timme, tur man har lite saker hemma som går bra har ju inge pengar just nu för att gå på gym och sånt. Men har en tränings cyckel, trampmaskin, zomba, hantlar och någon greejj man rulllar på en typ matta :p någonslags träningsmaskin det också sen sittups och sånt kan man ju göra på golvet.


träning tror ja det blrir 4-5 gånger i veckan, vilka dagar är inte planerat ennu! 

idag har jah trampat på "trampmaskingen" gjort sittups, dansar zomba haha ;p och hållt på med hantlar! 
Nu är det bara cycklingen kvar sen blir det nog en prommis med min hund zorro :) 

Kram på er alla

Snart blir det en liten bebis! <3



Hejhej bloggen!
 Igår vart en lyckad kväll endå, vart bättre en väntat iaf ;p Natta fyllde ju år somsagt och hon och några till kom. Vi drack och snackade och poppade musik, och hade alltmänt kul bara! Var kul att träffa Fanny som ja inte sett på jätte länge! Och en annan tjej som kallades nattiz var också kul att träffa :) Dom gick hem vid 01.30 typ? :p Jag följde dom hem sedan gick ja hem och la mig och sov :) Vid 06 i morse kom älsklingen in och vaknade av att han pussade på mig ;p Så söt min lilla älskling är! Vi myste men somnade ganska fort igen. Vi klev upp vid 12,fikade och sedan gick vi ut och skottade och fixade lite med bilarna! Sedan for vi hem till honom och fixade lite där :) Älsklingen har åkt på jobbet  och jag ska städa mitt rum nu sen vet ja inte vad jag ska göra. Antingen blir det att dra ut eller mysa till det och vänta på att älsklingen slutar ! <3

LÄNGTAR SOM BARA DEN!
Iaf Angelicah, Hon som jag är moster åt hon ska föda antingen blir det idag elr i morgon! Hoppas allt går bra och går som det ska! Längtar verkligen efter lillbebisen som har legat och sparkat i hennes mage. Synd nog ville hon inte ut det var beräknat att hon skulle komma 24/12 men så blev det inte. Men det kanske inte skulle vara så kul att fylla år på julafton då det var väl df ;) Ne men önskar dom iaf all lycka! <3

Skriver väl nått mer sedan kram på er !


Grattis Natta!

I dag är den en speciell dag, min vän Natta fyller hela 18 år ;) Vilket vi ska fira med att vara här och dricka med några till. Blir inge större fest utan bara umgås och prata. Eftersom hennes kompis Fanny också är här som vi inte sett på jätte länge och hon flyttar även hem så blir det väl att fira det också lite då :) Hehe. Ska iaf därför snygga till rummet lite och fixa mig lite innan dom kommer, dom är och käkar Kina nu ;p Älsklingen åkte iaf nyss på jobbet ensamt utan honom :/ Men han kommer till mig när han slutat som tur är så ja får pussa på honom lite ;) Ne nu ska ja snabba mig lite men ha en underbar kväll och kram på er :)







Med älsklingen!<3

Hejsan hoppsan! Idag har ja varit med min söta lilla älskling, åkte hem till honom efter att han slutat och han käkade lite sedan kollade vi lite på Datorn och sedan myste vi lite ;p Efter det så var ja tvungen att åka till Birsta och köpa en ny laddare till min mobil eftersom den kommit bort? vettefan vad den kan ha tagit vägen. Trivdes nog inte med mig :( Hehe ne men nu har jah en ny sån, vi kikade lite på annat också och sedan bjöd ja älsklingen på tacos på taco bar. Var smaskigt! Är så glad att ja har mitt lilla hjärta! Nu sitter han bredvid mig och spelar nått spel på sin mobil .. som inte verkar gå som han vill hah! Sötisen min <3 Nu ska jag vara social med min gosunge kram på er :>




året 2010

2010 -

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? japp
Höll du några av dina nyårslöften? heh gick inte så bra med att sluta röka :p
Blev någon som du känner förälder i år? Nej men hon skulle egentligen få men den ville inte ut :o
Dog någon som stod dig nära? näe inte vad ja kommer ihåg :o
Vilka länder besökte du? Inget :/
Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? vet inte riktigt :p
Vilka/vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 14 oktober <3
Vad var din största framgång 2010?
vet inte :p
Största misstaget? hmm.. vet inte?
Har du varit sjuk eller skadat dig? näe
Bästa köpet? kläder vad ja kan kommapå?
Vad spenderade du mest pengar på? lite blandat
Gjorde någonting dig riktigt glad? ja! <3
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? några stycken :)
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare :)
Vad önskar du att du gjort mer? Rest, tränat mer.
Vad önskar du att du gjort mindre? vet inte?
Hur tillbringar du julen? Älsklingen<3, hans familj och min :)
Blev du kär i år? ja verkligen! Aldrig varit så kär! :')<3
Favoritprogram på TV? vet inte riktigt :p
Bästa boken du läste i år? har inte läst någon:o
Största musikaliska upptäckten? ..?
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? lite blandat och att vara med min älskling!  :D
Något du önskade dig men inte fick? noep ! =)
Vad gjorde du på din födelsedag 2010? var med min familj och älsklingen! <3
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? nej, fick det absolut bästa i mitt liv då! Min älskling och det är det bästa! :)<3
Vad fick dig att må bra? Hjärtat mitt!<3
Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen alls
De bästa nya människorna du träffade? hm vet inte?

Har tråkigt ;p


hmm god morgon ;p

Hejsan alla puddingar haha ^^, Älsklingen åkte typ nyss på jobbet och kan inte somna om. Somnade ganska tidigt igår så får väl se vad man ska hitta på, just nu sitter ja och kollar på tv och sitter lite vid datorn. Idag vet ja inte vad jag ska göra lär ju vara med min älskling! patricia ville träffa mig en snabbis också, ja vi får se vad dagen bjuder på. Skriver väl nått mer senare antar ja :)

Igår : ja älsklingen slutade vid 1, jag började fixa mig sedan kom han, vi skulle åka till stan och kika runt lite. Hittade ingenting men kikade inte så mkt heller, gick väl mest runt typ :p Efter stan så satt ja på Navet ett tag usch! Var länge sedan man var där kan ja säga! Inget ställe ja skulle vilja vara på friviligt, Men frös så helvetes mkt så var väl tvungen. Sedan kom älsklingen dit och hämtade mig igen, var jätte mkt tjaffs igår var ingen vidare bra dag om man säger så. Vart mkt gråt igår också, men ja hoppas att det mesta är löst nu också! Hoppas det iaf!<3 Dagen slutade med att vi sov här iaf, vi brukar sova här när älsklingen jobbar det blir så mkt enklare. Jaja nu ska ja väl kika lite på tv och ta det lungt klockan är ju inte så mkt hehe ^^,  Kram på er alla !


ensamt :c

hejsan alla söta bloggläsare! Älsklingen åkte på jobbet för ett tag sedan, han kom i tid idag som tur var då. Igår var jag på birsta med Patricia var kul att få umgås med henne ett tag, var där ganska länge men hittade inte så mkt förutom en kofta,leggings och typ en kortare "kofta". Gick mest omkring och tittade men fanns inte så mkt som ja tyckte om, så idag kanske det blir att fara till stan med älsklingen. Efter birsta skjutsade vi hem Patricia och sedan åkte vi hem till älsklingen för han skulle duscha, medans satt ja vid datorn! När han hade duschat klar skulle vi uppdatera hans iphone men han hade sladden hemma hos mig satt vi åkte hem till mig. Men ingenting funkade där satt vi fick åka hem till honom igen så vi satt i bilen på hans gård och gjorde det dära, sedan fick vi ju åka till mig igen då! När vi kom hem så var båda så trött så vi myste ett tag sedan efter ett tag så somnade vi.

Idag vet ja inte riktigt vad ja ska göra, funderar på att försöka lägga mig igen, och typ sova i en timme till bara.
Men är inge trött :c Senare ska ja träna på cyckel och "trampmaskinen" även hantlar! Skriver sedan hur det gick.
Mamma har ju börjat träna nu också, och förut var hon ganska stor men nu är hon mkt smalare så jag ser ju själv att det fungerar. Har vägt mig och tagit mått satt nu varje månad ska ja skriva upp hur mkt som gått bort och hur många kilo jag tappat, ikväll blir det långpromenad tror ja. Hoppas älsklingen villl följa med annars kanske jag går själv! (:

Ne men ni får ha det så bra ! Kram på er alla !


Gud vad äckligt!

Läste detta nyss kom in på någon sida och såg detta, vart riktigt äcklad. Om man jämför med henne kan man ju säga att man är smal? Haha




Tycker även synd om hennes två barn som har en mamma som hon. Ja mena det är väl inge fel att vara tjock så men att hon vill vara sådär och att hon vill bli tjockare. Kan inte ens leka med sina barn elr gå ut och gå med dom?

Om ni tycker att ni åt mkt till jul så tror jag ni kommer ångra er efter det här.
 Det här är Donnas julmat :

2 ugnsrostade kalkoner a' 11 kilo styck
2 lönnsirapsglaserade skinkor a' 6,8 kilo styck
4,5 kilo stekt potatis
2,2 kilo potatismos
2,2 kilo hackade morötter
2,2 kilo majs
2,2 kilo grillad squash
5 hembakta bröd
1,8 liter tranbärsröra
1,8 liter hemmagjord sås
2,2 kilo örtkryddad fyllning
1 bricka fylld med blandad grönsallad och dressing.
Totalt kaloriantal: 30 000

och efter det var hon inte ens mätt :p

tycker det är vidrigt! Och hon äter mat för 5 000 kr i veckan.. man kan ju fråga sig hur hon har råd? Jo för att hon tjänar pengar på att folk betalar henne för att se henne äta och lägga ut bilder på sig själv i underkläder. Då kan man ju fråga sig hur folk tänker? Tänder dom på sånt där?

Ser ju ungefär ut som en gris som ligger och sölar ner sig i lera?




Fattar bara inte hur folk kan vilja se ut så där ? :S fyfan var hämskt!


Nu är det slut på det goda

Nu är det slut på allt godis, dricka och annat som man proppat i sig nu under julen, nu börjas det igen. Byter ut det mot sallad, vatten och träning, låter väl bra det? Kommer nog bli tung från början men vad ska man göra då? vill man vara fin får man lida pin :) Det är ju sant! Tänker iaf inte gå som en jävla köttbulle på stranden haha x)
Ne men min mamma ska också börja träna, så vi skulle väl peppa varandra. 

Sen så mitt nyårlöfte var ju att sluta röka, vilken jag visste att det skulle bli jävligt svårt och att det nog inte skulle gå att sluta helt. Men iaf har varit duktig och rökt typ 3-4 cigg per dag. Förut var det ett helt paket, satt lite skillnad äre väl? =) jaja slut snackat om det. Nu ska jag planera vad ja ska träna;) kanske blir en långprommis så här på morgonen, elr kanske nått annat:D


måndag :p

Hejsan svejsan, klockan är itne så mkt som ni kan se där nere älsklingen åkte på jobbet för typ en timme sedan, tyvärr så ringde inte hans mobil så han sov över lite men hoppas det gick bra endå. Igår så var vi hemma hos mig först sedan åkte vi hem till honom för vi skulle fixa lite med älsklingens caddy. Gjorde inte så jätte mkt men lite grann iaf, sedan gick vi in och älsklingen kollade lite på blocket efter nå saker som han ska han till den. Medans jag lånade hans mobil och spelade lite haha x) Sedan drog klockan i väg och vi blev lite hungriga, och älsklingen ville bjuda på mat vi skulle typ som "fira" hans sista dag som ledig x) Haha.. Var inte så jätte många som hade öppet på en söndag så det vart en kina resturang, var jätte gott! Efter det så åkte vi hem till mig och storstädade hela mitt rum vart jätte fint! Tack älsklingen för att du hjälpte till<3 Efter det var vi så trött så vi la oss och myste ett tag, sedan somnade vi båda hehe. Men var ju endå bra medtanke på att älsklingen skulle jobba, nu ligger ja i sängen och kollar på tv och kikar på datorn. Vet inte vad ja ska göra idag men älsklingen slutar väl runt 13.00 så då ska han hit iaf, måste följa med honom hem för troligtvis är min laddare där. Har inge batteri i mobilen, men men kanske skriver nått litet inlägg senare. kram på er ! :)








RSS 2.0