<3

Jag gör mina val & jag gör mina misstag, ingen annan kan välja åt mig elr säga åt mig vad jag ska göra. Om jag är villig och ge någon en chans spelar ingen roll vem det är, men om jag väljer det så är det mitt val. Jag vet att du vill mitt bästa men jag är en vuxen nog att tänka själv och göra mina val själv, tänker inte välja mellan två personer. Utan jag hoppas på att vilket val jag en gör så är du fortfarande min vän.. och är du inte det vet jag inte vad jag ska göra. Men kan inte välja mellan två personer.. tänker inte sitta och ongra mig hela livet av att jag valde fel, misstag gör man och kanske är det ett misstag. Kanske inte.. Jag vet att peter älskar mig & jag älskar honom med. Har somsagt aldrig känt så här för någon annan, och det är svårt att bara släppa det, allt man har gjort och allt som varit bra. För även om det hänt mycket dåligt så finns endå det där fina och det är det jag ser, alla gör sina misstag men vi har pratat men säger inte än att vi kommer bli tsm igen. Men det kan lika gärna bli så, och då vill jag inte förlora någon annan pågrund av det. Hoppas iaf att du ger mig en chans för du är endå min vän!

Vi har pratat om det mesta och kommit fram till en del, bra saker som kan förändra allt. Och jag vill ju inge annat en att det ska fungera, därför känner jag att jag är villig & kanske ge en chans till. Sen vet jag en person som sitter och klagar på honom men har samma problem själv och ber mig göra slut med peter, du vet själv hur svårt det är när man älskar någon så otroligt mycket. Det är inte bara att göra slut, är van att ha den jag älskar bredvid mig, utan honom känner jag mig inte hel. Känns helt meningslöst och helt tomt, och du har den du älskar bredvid dig, du behöver inte känna dig ensam så kom inte och säg att det bara är att göra slut. För det påverkar hela mitt liv att "bara göra slut".


sista april

Sitter hemma hos Peter nu, har varit här i några dagar. Skönt att få ha pratat med honom om allt som hänt! Vill inte bråka känns bara så fruktansvät onödigt och tänker inte heller hålla på att fjanta runt som jag gjort heller. Ska iaf vara med han nu på sista april, har gjort en brasa som vi ska elda lite senare och troligtvis ska vi grilla också :) Det beror på vädret. Nu är han iaf & kör lite radiobil så har passat på att städa lite här och duschat av mig. Nu ska jag klä på mig och fixa mig lite sedan blir att umgås med peter och vet inte en om det skulle komma fler hit elr vad han nu pratade om :) Aja ha en trevlig dag/kväll & sup inte för mycket nu.

cpblogg

 vad fan har hänt med texten ??:.......Vad är det för fel på blogg.se ? ska fan byta blogg elr ta bort den.

Du vet att jag älskar dig, mer en någonting annat. & är det nått jag inte ville så var det att det skulle ta slut, vet att det inte bara är du som gjort fel men det är det att jag vill kunna lita på dig. Precis som jag kunde från början, är inte arg på dig utan ledsen och besviken, på att du inte kan/kunde vara ärlig mot mig. För då hade det inte blivit så här, ger inte bara skulden på dig heller för jag vet att jag också gjort fel. Har hoppats så mycket på att det ska bli bättre och vissa gånger känner jag att vi inte kan ha det bättre och vissa tvärtom, men så är det ju i ett förhållande & det går ju inte att ta bort att man bråka vissa gånger. Men bara det att jag vill så gärna lita på dig och jag vet ju att du kan om du vill, hoppas iaf att vi kommer fram till någonting. Antingen att vi slutar som vänner,ingenting elr nått annat, kanske var det här meningen elr så är det början på någon nytt.. Det vet jag inte en, men är endå glad för tiden vi haft. Förstår att det är jobbigt för dig med, men jag tror att vi klarar det på ett elr annat sätt vilket val det en blir <3


bor hos älsklingen ett tag :))

Hejhej, Sitter hemma hos älsk just nu, sov ju här i natt också :) Älsklingen är uppe och håller på med radiobilarna ;p och jag sitter nere i hans kök och passar på att blogga. Vi väntar på ett samtal men den personen verkar inte vilja ringa upp igen.. så antar att vi får sitta här ett tag till, vi ska iaf hem till mig för jag ska hämta kläder och lite annat eftersom jag blir här i en vecka tror jag det var? Vi ska bo här då ett tag för älsklings föräldrar är ute med husbilen :) Sedan ska vi väl åka och handla lite mat och sådär, blir nog grillat idag :) Mums!

Trodde det skulle bli ful väder idag, såg ut som det i morse då regnade det fan. Men är faktiskt sol och fint ute synd det blåser lite så tar nog inte av mig tjocktröjjan en iaf :P Ja som vill sola :((( Men aja kanske blir varmare lite senare! :)

Vet inte om jag har så mycket annat & skriva nu men har iaf fixat batterier till min kamera så förhoppningsvis dyker det väl upp lite bilder framöver på bloggen! :) Men så länge får ni ha det så bra! Kramis


Lovely!

Hejsan hoppsan, sitter hemma nu kom hem för ett tag sedan. Mamma kom och hämtade mig hemma hos älsklingen, han åkte och körde radiobil och väntar på att han ska bli klar för efter det ska vi vara med varandra :) Nu snart kommer iaf lite folk hit och hälsar på så ska väl vara social med dom ett tag, och sedan blir det nog bara att vara i solen ;D Har iaf fått lite fääärg, woohoo ska bli så bruuun innan det är klart! :D

Har några kläder som jag inte använder, men ska nog sy om dom så att det dom blir snygg och kanske kan jag använda dom igen. Före och efter bilder kommer då isf :) Gör ett försök iaf och bli det inge bra .. ne då åker dom i soptunnan ! ;D Aja nu ska ja ut i solen kramis =)

Lovely!

Hejsan hoppsan, sitter hemma nu kom hem för ett tag sedan. Mamma kom och hämtade mig hemma hos älsklingen, han åkte och körde radiobil och väntar på att han ska bli klar för efter det ska vi vara med varandra :) Nu snart kommer iaf lite folk hit och hälsar på så ska väl vara social med dom ett tag, och sedan blir det nog bara att vara i solen ;D Har iaf fått lite fääärg, woohoo ska bli så bruuun innan det är klart! :D

Har några kläder som jag inte använder, men ska nog sy om dom så att det dom blir snygg och kanske kan jag använda dom igen. Före och efter bilder kommer då isf :) Gör ett försök iaf och bli det inge bra .. ne då åker dom i soptunnan ! ;D Aja nu ska ja ut i solen kramis =)

söndagsmys :)

Hejhej, som sagt så var jag hemma hos älsk. Haha polerade hans pappas gräsklippare, vart faktiskt snyggt för att vara första gången ;) hihih Sedan vid 4 tiden så skjutsade hjärtat hem mig, för jag skulle hem och duscha och göra mig i ordning. Han for hem igen och fortsatte polera en bil som han skulle göra klart innan han kunde komma, var iaf en jätte mysig eftermiddag med bra sällskap och god mat. Sedan åkte jag och älsklingen hem till honom och han sitter och håller på med sina radiobilar och ja passar på att blogga, Blir nog att ja sover hos honom i natt också eftersom att troligtvis så ska vi köra radiobil i morgon. Men är inte säker en om jag ska göra det en vi får se. aja nu ska jag vara social med älsklingen kramis! :)


helgen ^^

Har inte uppdaterat på ett tag men har inte hänt nått speciellt heller, så det kvittar! :) 

 
kortfattat om fre) - Polerade min bil, det var skita snyggt! ;D Sedan var min farbror på besök har inte träfffat honom på flera år, så var jätte kul att få se honom. Såg nu att Pappa & Han var sjukt lika :o Var iaf jätte kul och trevligt.


 Gårdagen -(lör) Var en jätte skönt dag, det som var lite tråkigt var ju att älsklingen jobbarde från 06 - 18 .. men det gick bra endå. Klev upp vid 7 tiden och fikade med mammsen sedan gick vi ut och solade,krattade, bar ut lite sommar möbler. Känns verkligen att sommaren är här snart! :) Var iaf jätte skönt att kunna umgås med mamma & pappa en hel dag. Dock så hände en lite läskig grejj igår.. hade lite panik ett tag men tur att allt gick bra endå!
Iaf så skulle jag gå till älsklingens jobb, alltså från bergeforsen till sca fabriken i timrå :) ganska lång promenad men var jäkligt skönt, det endå var väl att ja fick sånna skavsår. Duschade iaf av mig hemma hos älsk och fick låna hans kläder :D <3



todaaaaay ( sön) - Sitter hemma hos älsklingen min, vi vaknade för nån timme sedan. Har fikat och sånt, snart funderar vi på att åka till birsta för vi ska handla lite saker :) Men mina kläder har legat i tvätten här så måste bara vänta på att dom ska torka. Förhoppningsvis går det ganska fort i solen! :) Troligtvis ska hjärtat polera en bil idag, ska nog hjälpa honom med det så gott jag kan. Sedan så om älsklingen hinner så ska han följa med mig hem senare för vi ska ha middag med lite syskon och sånt & självklart skulle det vara kul om Älsk följde med! :)
Men nu ska jag kila vart ett jätte långt inlägg såg ja :o


städning! :)

hej bloggään, har varit med Angelicah hela dagen mycket trevligt! Sedan när hon skulle hem mötte jag upp patricia och har nu städat hela rummet. Sedan skulle hon plötsligt dra och då hoppade jag in i duschen och har fixat mig lite. Nu är iaf älsklingen på väg hit, ska hem till honom blir att vi sover där i natt :) Men nu ska ja kila iväg hade bra, kramis! ;D

härligt :)

hejhej, igår kväll var det inte så kul kväll bestod mest av tårar och fylld av känslor.

Nu sitter jag iaf i solen, poppar lite musik och dricker en kopp kaffe & morgon ciggen såklart! :) tänkte väl sitta här ett tag & sola lite grann dårå. Sen ska jag gå in och fixa mig lite. Älsklingen skulle kankse dyka upp innan jobbet också :) Men nu tänkte ja inte blogga mer för nu ska jag njuta av solen, kraamisar!

fan vad det blåser?

Har inte bloggat på ett tag som ni märkt..men har faktiskt inte orkat det och har inte hänt nått speciellt heller.
Min blogg ser hämsk ut just nu bara för att äckel blogg.se håller på att dampa men ska göra något åt det när jag har tid och lust. Just nu sitter jag ute trodde det skulle vara varmt men det är det inte tyvärr, Älsklingen är på jobbet och slutar klockan 18 får väl se vad vi hittar på då. Söndag idag så kanske bara blir en massa mys och någon film vad vet jag? Han kanske vill ut så då kanske vi drar ut också har faktiskt ingen aning.

Vaknade iaf vid 8 tiden idag, klev upp hjälpte mamma med datorn sedan fixade vi oss och for till birsta och köpte lite fina blommor och nya kratter för dom gamla hade bus zorro tuggat sönder :/ Hahah. Köpte även en sak till älskling men det skriver jag inte en vad det är, var inget speciellt men någonting iaf (a)

Aja kram på er hejpa

14 april 2011 <333333333

6 månader med älsklingen ( ett underbart halvår)

Vet inte hur jag ska förklara hur mycket jag älskar dig peter nordlig, för du skulle aldrig förstå det.
Du är det bästa som har hänt mig och har aldrig kännt så här för någon annan som jag känner för dig.
varje gång jag ser dig så slår mitt hjärta dubbelt upp och det pirrar i hela kroppen. Du får mig att må så bra har aldrig mått så bra som jag gör med dig, du är så speciell. Du är  drömen som gick i uppfyllelse, och utan dig vet jag inte vad jag skulle göra..

Ett halv år har gått och jag älskar dig mer och mer för varje som går, med dig ser jag min framtid och det är dig jag vill leva med och hoppas du vill detsamma med mig älskar dig så otroligt mycket! Du betyder allt för mig.

MASSA KYSSAR TILL DIG ÄLSKLING! <333333333333333


promenad kanske? :P

Hejhej, Alicia sov ju hos mig somsagt, vi vaknade runt 11 tiden. Vi klev upp tog en kopp kaffe och morgon ciggen i det härliga vädret och sedan börja vi fixa oss i ordning för vi skulle ju på birsta somsagt, missade första bussen men gick till sörberge och vänta på den andra bussen. Åkte iaf på birsta men hitta inte så mycket köpte iaf ett par svarta leggings, så ska jag & alicia åka någon annan dag framöver och kika lite mer. Efter birsta iaf så åkte vi till Timrå där vi träffa lite folk, sedan gick alicia på gården och jag älsklingen kom och hämtade mig & vi for hem till mig. Där vi låg och myste den tiden vi kunde innan han började jobba, Nu sitter jag vid datorn och kikar lite. Har fan tråk funderar på att gå ut och promenera en stund för mig själv, är ju ett bra tidsfördriv om man har tråkigt :) Men iaf så kommer det en bild snart på hur jag ser ut sen jag färgat håret? Ni kanske är lite sugen att se ? Vad vet jag. Men ha det så bra så kanske det dyker upp ett litet inlägg senare kramkram!

Jävla blogg.se ...

Åh gud vad störande! Jävla skit blogg.se Funderar fan på att byta. Det suger.. Allt bara dampar och hur fan kan det byta design själv? Ne orkar då fan inte hålla på mer. Antingen lägger ja ner bloggandet elr byter vi får se, just nu är jag bara irreterad på att saker och ting byts av sig själv och att den dampar sönder! .. Aja go'natt

Alicia sover här inatt :D

Hejhej, älsklingen kom till mig vid 6, vi sov och jag klev upp vid 9 tiden för skulle vara på möte somsagt vid halv 11. Mötet gick iaf super bra, och eventuellt ska jag börja praktisera på återkommande mode i birsta :) Efter mötet kom älsklingen & hämtade mig sedan för vi hem till honom där vi somnade och bara låg och gosade. Sedan åkte vi och åt sallad, jätte gott! Sedan ville Alicia träffa mig och det var ju jätte länge sedan så det lät jätte kul. Så älsklingen skjutsade mig till Timrå där ja var med Emma & Alicia. Medans åkte älsklingen och körde radiobil men hans jobbarkompis,  var med dom till 6 sen kom älsklingen och hämtade mig igen för vi skulle passa på att gosa innan han åkte på jobbet. Sedan åkte ja till gården där ja träffade lite folk, men jag & Alicia gick nästan på engång. Vi gick till --- och städade lite sedan gick vi på domus köpte majskolvar och en loka. Sedan fick vi vänta på bussen ett tag, men nu är vi hemma iaf och har ätit och även gjort tandblekning men vart inte så lyckad.. var mest irreterande och jobbigt. Nu ligger vi i sängen och ska väl sova eftersom vi ska på birsta i morgon troligtvis, saknar älsklingen som fan :( tur vi syns i morgon ska gosa ihjäl honom! (a Men men godnatt på er! kram

Sängen..

Tjabba, ligger i sängen och gör inte så mycket är uttråkad som bara den. Men finns inte så mycket att göra den här tiden, älsklingen jobbar iaf natt idag :( Saknar honom så :( Menmen sånt är livet! Har iaf kikat lite på datorn, kikat på lite låtar och sånt för eventuelt åker jag & några kompisar upp till stockholm och söker till idol. Inte för att jag tror att jag kommer komma vidare, men skulle vara en jävligt kul upplevelse & man kan ju alltid hoppas på det! (:

Har iaf färgat håret brunt nu, känns lite ovant och vet inte riktigt vad jag tycker en. Men mitt hår var så slitet så det här behövs nog! & det duger väl? :P får väl se vad jag tycker när jag vant mig lite mer :) Men blir säkert bra.
Men tänkte iaf krypa ner i sängen nuja och kanske försöka sova, ska på möte i morgon klockan halv 11 satt ska kliva upp vid kvart över nio :) Ska på möte angående en praktik men nu måste ja kissa (a hhihi natti!


fixfix

Nu är städningen klar, och nu har älsk slutat så vad jag förstod så skulle han komma hit ett tag sedan skulle vi åka till honom (: Så ska börja göra mig klar för det så blir iaf inge mer inlägg idag. För troligtvis så sover vi nog hemma hos älsk idag, vad vi hittar på ikväll vet jag inte ennu vi får se. Vi kasnke bara myser ner oss och gosar :)
Aja ha en toppen fredaskväll! Kramkram !


gummisnopp;)

tjohej, ligger i sängen & tänkte börja små städa lite har inte gjort så speciellt mycket idag. Mest varit hemma, träffade Natta en stund och Linus kom förbi och kikade på moppen. Har mest bara kikat på tv, datorn och varit ute och bara gått omkring? :p Tänkte iaf börja med att städa lite nu och sedan får vi se vad det blir. Älsklingen slutar 8 iaf så får se om jag ska vara med honom ikväll elr om han ska/vill göra nått annat (: Alicia frågade även om jag ville följa med på lokalfest vilket skulle vara kul medtanke på alla mina kompisar ska dit. Har ju inte träffat dom på länge men vi får se hur det blir med det :P

Jobb/praktik

Min fältasistent Micke ringde mig och troligtvis ska ja börja pratisera på återkommande mode i birsta hehe. Behöver verkligen pengar och det låter inte så dumt endå, bättre en ingenting inte sant? Så ska på möte angående det på tisdag. Ska även fråga om något städjobb, tycker det är kul att städa avslappnade och man är liksom i sin egna lilla värld :)

smal ja såg ut! Synd man inte ser ut sådär i verkligheten :(










stjärnröster i varje inlägg där ni kan ge min några stjärnor :D

Hejsan bloggelibloggen, Som ni kanske ser så har jag fixat lite, har fixat fram så att ni kan tycka till om mina inlägg. När ingen har röstat är det som prickar ni kanske ser dom? Aldelles under rubriken, gillar ni det jag skriver kan ni klicka på pricken och det blir en stjärna! :) Vore ju jätte gulligt tkr ja! Pusspuss

happy todayy

Det känns skönt att ha pratat ut med dig, att vi har redat ut det mesta. Ville aldrig att det skulle bli så här men samtidigt så går det inte när den man älskar ljuger. Men är jätte glad att vi pratat och jag är glad till det vi kom fram till, ger dig en chans till och jag hoppas verkligen att ja kan lita på dig nu. Jag hoppas verkligen att du tänker efter den här gången, för vill verkligen vara med dig & vill du detsamma med mig så tror jag att du kommer förbättra dig. Den här gången tror jag på dig, kanske gör jag helt fel elr så är det det bästa jag har gjort? Det får vi reda på men chansar i vilket fall och hoppas på att jag gjort rätt val. 

 


nyduschad ;D

Ny duschad och ska bara torka håret sedan är jag klar, dock har inte Angelicah kommit hem en men funderar på att gå omkring i bergeforsen tills hon kommer. Orkar verkligen inte sitta inne och sega när det är så fint väder somsagt. Tänker iaf börja med att bara äta två gånger per dag, troligvtis bara flingor och mjölk eller frukt.. inget annat. Hoppas jag! Tänker satsa på att gå ner 10kilo. Tänker iaf gå öppet med min vikt nu för tror att det går bättre för mig då. Hatar min vikt men jag tänker inte gå och gömma mig, Förra året vägde jag 83... JAG VET ? :S Och nu väger jag 66. ska gå ner till 50-55, förhoppningsvis! :) så bara att röra på mig, äta sunt och helt enkelt hoppas på en förändring :) kram


härligt väder! ;D

Hejsan hejsan, kom hem vid 11 tiden i morse. fikade lite,släppte ut zorro och gick sedan till Angelicah, men hon skulle sedan till sin farfar och äta lunch satt var med Natta en stund men hon skulle sedan till stan så gick hem. Men angelicah kommer väl tillbaka snart så ska väl vara med henne igen då (: Nu tänkte jag hoppa in i duschen och göra min i ordning lite. Men kommer väl nått mer inlägg senare! Jätte skönt väder iaf så rekomenderar att vara ute och njuta! :) kram kram

Bjuder på en gammal bild och en skön låt ;)





:'((((((((((((((((((((((((((((((((((

Ger snart upp hoppet om att lura mig själv att jag försöka vara glad, om att försöka må bättre. Jag är ledsen och ja tänker inte ljuga för mig själv för tårarna kommer endå mot kvällens slut då jag inser att ja mår inte bra? jag är inte glad och antar att jag får lära mig leva med det och acceptera det som det är. Om inte någonting annat kommer i vägen..

promenad dag ^^

hej, somsagt jag så skulle ja och Natta gå ut, vi gick först på ica köpte cigg sedan stannade ja hemma medans hon gick till sörberge för att vänta på Peter som skulle hämta lite mer saker. Sedan fick jag skjuts av honom till sörberge där ja mötte upp Natta igen, vi satte oss vid maz snackade lite sedan gick vi till Tallnäs och mötte upp någon tjej som Natta var skyldig pengar. Sedan gick vi till iv skolan satt utanför på bänkarna och lyssna på musik, tog det lungt och sedan gick vi tillbaka till sörberge, stack till maz igen för att låna toaletten hehe :) Sedan när vi skulle gå hem så åkte  Jonas ( Angelicahs kille ) förbi & stannade och fråga om vi ville ha skjuts till bron och det ville vi. Sedan gick vi där ifrån till Nattas mormor där hon åt, var där ett tag och sedan så gick vi hem till mig. Har faktiskt fått i mig lite mat idag men känns inte bra nu i magen efter att ha ätit ;/ Just nu sitter vi vid datorn så passade på att skriva ett inlägg. Vet inte vad jag ska hitta på ikväll , antingen bara vara hemma elr gå ut? Vi får se. Just nu känner jag att ja inte har så mycket mer att komma med så ni får ha det så bra så länge.


besviken och sårad :/

Ville egentligen inte detta, men vet att det är det bästa. Jag älskar dig det är den ingen frågan om,  men att du bevisar för mig att jag inte kan lita på dig fast jag har försökt med all min kraft. Har aldrig älskat någon så mycket som du & känns som att ja inte kommer älska någon så mycket heller, förklarade för dig flera gånger vad som skulle hända om du forsatte, fast du svor på våran kärlek och kollade mig i ögonen och sa att du inte ljög. Sen forsätter du endå. Då känns det för mig som att du inte kunnat brytt dig så mycket, jag har alltid varit ärlig med dig när du frågat och ja hade önskat att du gjorde det samma. Skulle aldrig kunna titta dig i ögonen och svära på våran kärlek fast jag vet inombords att jag ljuger, för min kärlek för dig var/är för stark. Som sagt så handlar det inte om att ja slutat älskat dig, utan för att du ljuger för mig den du säger dig älska mest av allt & känner att ja inte klarar av det nå mer.

turn it up

Hejhej, jag & natta sov till 11 klev upp då gick ut i solen med en kopp kaffe & morgonciggen så klart. Pratade lite och njöt av solen, nu håller vi på att fixa oss.. vet inte riktgt vad vi ska hitta på. Funderar på att promenera lite som vanligt skönt att vara ute när det är så här fint väder, men nu ska ja fortsätta med mitt kramis.




:'(

sov inte någonting på hela natten utan gick och la mig vid 7 tiden i morse. Hela dagen har varit fruktansvärt jobbig har iknappt fått nån sömt har inte ätit något på hela dagen, vill iaf säga tack till Natta och Angelica som ställt upp för mig idag. Har ont i hela kroppen och ja är trött men vet inte om jag kunner komma sova inatt heller, men ska verkligen lägga mig och försöka. För känner att ja behöver det för att orka med morgon dagen, vad som har hänt tänker ja inte berätta en utan det kommer ut när jag känner för det. Dom närmaste vet och det är huvudsaken, kommer nog vara riktigt kämpigt ett tag fram över men antar att det man inte kan göra någonting åt det :/


it was only just a dream




Feel sick!

Vad fan ska jag göra ? Mår skit och känns som att hela världen rasar. Vet inte vart jag ska ta vägen för klarar inte av att vara någonstans känns det som, känns som ja bara är helt jävla ensam i ett svart tomt hål. Känns som ja bara vill skita i allt och bara lägga mig ner och somna & aldrig vakna från denna sjuka värld. Där det inte verkar gå att lita på någon, ja försöker göra allt. Vill inte det här men känns endå som att ja inte har något val, det finns väl inge val, jag berättade för dig klart och tydligt men du verkade aldrig förstå att det var på allvar. Inte något som jag ville, något som du verkar vilja eftersom annars gör man inte så. Vill också ha chansen att prata med dig och att du lyssnar på vad jag har att säga denna gång, för det finns bara en chans denna gång & det är att du lyssnar, svarar mig och tar åt dig. Annars är det ingen mening med någonting..

Har en klump i magen, känns som att det kommer sitta där ett tag nu. Är så svag i själen att ja inte vet hur mycket ja orkar längre, känns som att hela mitt liv har varit ett jävla problem som kanske inte borde ha skapats ens en gång. Men vad vet jag? Kanske är det meningen att man ska må som en jävla soptipp? Är helt slut i kroppen men känns inte som att ja kommer somna i natt, men hoppas det för jag orkar inte vara vaken och ha alla dessa sjuka tankar i huvudet. Aja mycket depp text men lite så jag känner just nu







Vill ha!

såg på en tjejs blogg en as snygg dress, vill verkligen ha! Ska kika vad dom kostar och troligtvis beställa hem!
Vad tycker ni? :o :D
i like! ;D

Hos Angelicah :D

hejhej, vart en riktigt söndasmyskväll i ljustorp. Älsklingen och ja sov till 1 tiden, sedan så myste vi ett tag innan vi klev upp. Vi gjorde i ordning oss och jag följde med älsklingen hem en stund, sedan kom syrran och hennes kille och hämtade mig och vi for hem till angelicah,lillbebisen och jonas för vi skulle grilla och äta middag där.  Var jätte god mat måste jag säga och riktigt mysigt här uppe, just nu sitter dom och spela nå spel så passar på att göra ett litet inlägg. Saknar älsklingen gör jag, tur det är sista natten han jobbar! :D Ska bli jätte sköönt! Men nu ska ja vara social med dom andra. Kanske blir ett inlägg när jag kommer hem! :) Ha en bra söndagskväll! :) Kramis

lördagkväll

Hejhej, patricia kom till mig vid 3 tiden, vi gjorde inte så mycket men sedan ringde Angelicah & ville att vi skulle komma bort till henne så vi gjorde det, satt där ett tag sedan följde dom hem till mig. Jag & patricia åt lite fika sedan så skulle hon träffa någon kille & ville att ja skulle följa med. Så vi gick ut var mer folk en ja trodde men träffade Johanna en kompis ja var jätte mycket med förut! Var jätte kul att få träffa henne. Stog ute och snackade och pratade gamla minnen. Sen ville patricia köpa cigg och hon var skyldig mig ett så vi åkte upp till en mack i söråker.. bara dom som hade öppet och ja fick ligga i bagaget.. hehe rätt så obekvämt men gick ju iaf :p Sedan skulle ja hem, trött som fan, fryser gör jag också. Men har kikat på tv lite och funderar på att sova nu snart,hehe! Saknar älskliiingen min :/ huwwa vill att han ska komme hem så ja får gosa på han! men säger godnatt nuja. Kram kram !

fredag / lördag ;D

gårdagen - 

 råkade somna igår men patricia ringde och väckte mig så klev upp fixade mig och drog ut med hon & Issa, vi gick ute och chillade, men tillslut efter att ha suttit utanför maz och gått omkring hull vi på frysa arslet av oss. Så Issa drog hem och sötnosen kom och hämtade oss och skjutsade hem oss :) Sedan gick vi hem till mig fikade lite och ja duschade igen för att bli varm hehe x) Sedan la ja mig i sängen medans patricia satt och drack och satt vid datorn. Efter ett tag somnade ja och vaknade vid 3 för att patricia skulle tydligen gå hem då, hehe men somnade om igen.

- todaayy

Sitter i sängen nu har nyss duchat av mig ska fixa mig lite, älsklingen åkte iväg för en stund sedan för han skulle hem och hämta matlådan och fixa lite till med bilen. Han börjar 18.00 idag  :( Mycket tidigare en igår.. idag jobbar han 12 timmars. Aja tur han kommer hit innan han åker så ja får pussa lite på han innan ! :D Ikväll vet ja inte riktigt vad jag ska göra, vi får se vad man hittar på! :) Antingen vara hemma och ta det lungt, eller vara med någon!? :) Aja kram på er ha en underbar lördag!

i'm not stupid

I'm not stupid
Don't talk to me
Like I'm stupid
I still love you
I may be dumb but
I'm not stupid

My new nickname
Is "You Idiot"
That's what my friends
Are calling me when
They see me yelling
Into my phone
They're telling me "Let go.
He is not the one."
I thought I saw your potential
Guess that's what made me dumb
 
Trying to make this work
But you act like a jerk
Silly of me to keep
Holding on
But the dunce cap is off
You don't know what you lost
And you won't realize
Till I'm gone, gone, gone
That I was the one
Which one of us
Is really dumb

I'm not stupid
Don't talk to me
Like I'm stupid
I still love you
no matter what



ut i kylan!

Hmm sitter i sängen nu och har nyss tagit en varm och skön dusch, dagen har ja tillbrinat med älsklingen hemma hos honom. Har fixat det sista med hans radiobil och har städat lite hemma hos honom, hans föräldrar bjöd på en pizza också myycket snällt ! :D Vid 7 tiden åkte vi hem till mig, gosa lite innan hans jobbarkompis skulle komma och hämta honom. Nu ligger ja i sängen somsagt och ska fixa mig för ska ut och vara med Patricia & Issa, vad vi hittar på vet jag inte en känner mig egentligen lite trött och sådär men tror ja ska dra ut endå. Har fan frysit hela dagen idag, tänk om ja börjar bli sjuk ;o

Pappa kom hem idag som ja sa i inlägget nedan, är jätte,jätte kul & skönt! har fixar hans dator lite nu så han ska kunna spela lite spel men det funkar inge vidare bra så älskling får titta på den i morgon. Värsta jobbigt att sova utan honom när man är så van det, ingen att gosa på! men i och försig så blir det ju lite extra gosit när han kommer på morgonen och man har varit utan honom ;)

Ps. har en fråga..om man ska söka till idol har ni nå tips på nån låt som ni tycker man kan sjunga ? :)

Hehe aja, kram på er och ha en underbar kväll!


hem ljuva hem!

I morgon kommer pappa hem föresten, ska bli jätte kul & skönt! Har verkligen saknat honom.. har varit väldigt jobbigt utan honom här hemma! Dock var han lite dålig i dag enligt mamma, så hoppas verkligen att det löser sig. Han kanske blir piggare när han kommer hem och få vara med oss! Är bara lite orolig att han ska få åka in igen. Men håller tummarna för att bilresan hit går bra ( även fast det bara är från timrå) men endå det tar endå på hans krafter. Han har iaf fått en sjukhussäng här hemma jätte bra och behändig ( en sån man kan åka ner & upp, höger & vänster, och lite allt möjligt. Han har även fått en elstol elr vad man ska kalla det, är iaf en rullstol fast med spakar så att den åker utan sig själv. Det blir nog jätte bra, och ska verkligen göra allt jag kan för att hjälpa till så gott det går.

RSS 2.0