lite sköna låtar



lite låtar bara kommer fler ennu bättre någon dag! :)

ändrade planer.

hejhej, ja blev inge sova.. kunde ändå inte . Älsk kommer hit och sover.. vet inte om jag kommer kunna det då, men aja vi får väl se vad som händer.. sitter och lyssnar på lite musik och väntar får väl se när han dyker upp. men skriver i morgon, hejpa!

bjuder på denna fula bild .

hmm

Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting

I'm through with doubt
There's nothing left for me to figure out
I've paid a price
And I'll keep paying

I know you said
?Can't you just get over it??
It turned my whole world around
And I kinda like it

It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could

Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting

:/

Passar väl på att skriva ett inlägg innan jag lägger mig, orkar inte vara vaken och tänka på allt. Vet inte vad som händer med mig just nu men är ingen vidare bra känsla, tur jag har dom jag älskar som finns runt mig. Känner verkligen att jag behöver dom nu. Aja sov hos älsk i natt åkte hem på förmiddagen och åt och duschade, sen nu har jag städat rummet, finns inte så mkt att göra längre och känner att ja bara vill somna just nu, inte för att jag är trött menmen. Så jag säger väl godnatt och hoppas på ett försök till bra drömmar i natt, nu senaste tiden har det bara varit en massa mardrömmar så hoppades ett tag på att jag inte skulle somna, men som alla vet är det ganska svårt för förr elr senare somnar man ju iaf. aja hare bra! :)



<3

 

 

Känner mig osäker i allt jag gör, tur jag har din närhet och din hand som leder mig framåt i livet.

Kan ju aldrig förklara hur mkt jag älskar dig, och kommer nog inte kunna göra det heller.

Varje gång jag ser dig lyser jag upp i det mörker som är omkring mig, Du får mig att må bra och du får mig att tänka på saker som jag aldrig tänkt på förut.

Du är allt jag har och allt jag behöver, finns ingen som du<3

 

älskar dig hjärtat <3

 

 


inte samma känsla..

Allt förändrats med tiden, det är ju så.. Men synd att en person som man älskar för hur den är ska göra det. Känns inte lika dant som från början, och vill inte att det ska kännas så för det svider i mitt hjärta att känna att du förändras mer och mer för varje dag. Du känns så konstig nu för tiden vet inte riktigt vart jag har dig jämt, jag hoppas inte allt vi gjort håller på att försvinna från dig nu för det gör det verkligen inte för mig. Utan det enda är att jag saknar det gamla vi.. då jag verkligen kände att det här ska aldrig ta slut, att det ska vara föralltid!... :/





<3



"I was livin' in the darkness when i saw a light,

It was you and you were beautiful and shining bright

Like a star on the sky on a beautful night.

You are my angel and for you I'll always fight


hmm söndag..

Hejhej alla söta läsare! :)

Älsklingen kom ju igår, myste med han ett tag och sedan somnade både han och Natta, kunde inte sova iaf jobbigt men sant, satt typ upp och ner i två timmar och sedan till slut somnade jag. Haha vi vaknade as sent hehe ungefär vid 16 tiden, Myste lite till men älsklingen sedan var ju han tvungen att åkte eftersom jobbet väntar. Hua saknar han redan :'/ <33 Men lilla gounge! Men men pussade på han jätte mkt innan han gick satt ska väl klara mig :) Han ska komma och hämta mig när han slutar så ska vi åka och lämna hans bil, Sedan kanske gå hem till han elr om mamma kan vara snäll och skjutsa beror väl på om hon hinner. Nu sitter jag och Natta ocg typ gör ingenting, finns väl inte så jätte mkt att göra på en söndag känns det som ? Några ideer? =) Har lust att hitta på nått. Men men ska väl hoppa in i duschen snart, och göra mig i ordning iaf.  hehe aja hare bra så länge så skriver jag nått mer sen :)



haha söt patricia är i bakrunden ;)


jag är såå duktig!

Hejhej bloggen, Nu äre egentligen morgon så får väl säga godmorgon alla läsare. Har inte ens somnat en ja, Utan jag och natta dygnar lite.. är inte trött ens en gång. Har fixat lite med bloggen som ni kanske ser men vet inte om allt funkar en så länge men ska väl fixa lite mer när jag får ork. Har iaf städat hela rummet nu så nu är det mys här inne. Snart kommer min älskling också som jag väntat på whiwhwi Längtar! :D Ska pussa ihjäl han!!! Det här blir iaf mitt sista inlägg för ikväll, ska kila i väg och duscha nu och sedan blir det att ta på sig nå mysigt och vänta på älsk!<3

Men ni får ha en bra morgon, elr sova så gott.. beror ju på om ni också är vaken nu. Aja hare bäst !



kan man ha sötare kompis???




love u gumman! <3




musik is the shiiet ;D

Hejhej, Jag och Natta har nyss tagit en macka och en kopp kaffe, för att hålla oss vaken.. Jag ska iaf försöka hålla mig vaken till klockan 6 för då kommer ju min Älskling. Sitter och letar efter några bra låtar.. Råkade radera min spellista på spotify med as bra musik.. Suck! ;/ Aja Har hittat många bra låtar med fortfarande ledsen för dom som raderades som jag aldrig kommer hitta :( Så synd om mig Men men, synd man inte kan spola tillbaka tiden. Aja saknar min älskling jätte mkt och längtar så mkt tills han kommer hit och myser med mig  :) <33  Ska iaf städa rummet snart också, men ska göra det när jag börjar bli trött så jag har nått att sysselsätta mig med! Menmen nu ska jag leta vidare efter bra musik.. Måste bara säga vadfan skulle man göra utan musik. Älskar musik! Vrida på max och bara lyssna och hänga med i låten, Aja nu ska jag forsätta med mitt, hoppas ni haft en bra lördag kväll/natt!


Gud vilken jävla IDIOT man kan vara

Blir så jävla less, vafan vill folk? Blir så jävla less på massa jävla skit snack som går hela jävla tiden.. Man får inte ens prata i telefon nu för tiden för då klassas det ju som otrogen!? M TRAGISKT.. Fattar inte vad du har för fel i ditt fula jävla fitt ansikte.. Du är så jävla sjuk i huvudet.. Jag skulle aldrig i hela mitt jävla liv vara otrogen mot min älskling! ALDRIG! och det som kommer med nått sånt kan ju fara så jävla långt åt helvete som det bara går.

och varför skulle jag någonsin sätta min fot i ditt äckliga vidriga hus igen! Aldrig att jag skulle göra det. Är det nått jag ångrar så är det att jag lärde känna dig! ÄCKLIGA JÄVLA FULA  ......! 

åh vill skriva så mkt mer om vad jag tkr om dig, men skulle inte se så bra ut. Men är det någon jag Hatar så är det dig. Öppna inte käften om du inte vet någonting, Jag och alla andra vet att jag aldrig, någonsin i helvete skulle vara otrogen! Bara du som är så jävla cp skadad i huvudet som håller på så!

Varför skulle jag någonsin se åt någon annan, röra någon annan? När jag har den finaste och underbaraste pojkvän som finns.


Så FUCK U ditt äckliga as och sluta skriv till mig ditt mongo!




fredags

Älsklingen skjutsade ju hem mig när han skulle på jobbet då somsagt, gjorde väl inte så mkt när jag kom hem förutom att typ ta det lungt. Sedan ringde sabina och ville att jag skulle ut och umgås med henne och lite fler folk, Och hade ju inget annat för mig satt det tyckte jag skulle vara kul. Duschade och fixade mig lite sedan kom dom och hämtade mig, Åkte in till stan träffa lite folk där.. sedan åkte vi och köpte öl och åkte typ hem till Sabina för att dricka lite. Men drack typ ingenting.. Längtade mest efter min älskling! Han kom och hämtade mig efter jobbet och vi åkte hem till honom och sov:) På morgonen gjorde han fika, vi fikade tog det lungt och myste lite innan han skulle på jobbet. Sedan skjutsade han hem mig, och nu sitter jag med Natta vet inte riktigt vad vi ska hitta på men blir nog att ta det lungt bara. Längtar tills Älsklingen kommer hit och ska sova med mig! Saknar han så mkt! <3<3<3<3<3
Men men skriver väl nått litet inlägg senare. hejpa:))


herregud!



Blir så less på en del folk som inte har nått vett i huvudet som inte ens vet vad fjortis är?

fjortis är ett beteende man har.. dock att dom brukar oftast ha typ 10kilo smink i ansiktet för att se bra ut. aja
Fjortisfylla är när man dricker så lite som möjligt men blir endå fullast på festen?? säg att jag är fjortis du men du kan ju inte veta så speciellt mkt isf! Men men



Känner för att skriva av mig lite nu för blev ganska irreterad.

Jag var på en fest typ 2 veckor sen.. köpte helt fel sprit och drack aldeless för snabbt. Vilket blev att jag fick åka in på sjukhuset.. Du kanske ska tänka på att det kan vara spriten det var fel på. Vilket det var .. Tror inte bara det är jag som han hamnat i den situationen! Utan många andra också. Visst jag kan erkänna det var riktigt pinsamt, Men hade ju inte precis planerat det och jag ångrar det fruktansvärt mkt och har lärt mig att om jag ska dricka så ska jag veta vem jag köper av och att den är bra. Helst från systembolaget, och inte dricka så jävla snabbt som jag gjorde den kvällen.  Sen att du går runt och säger till en viss person att ja är en äcklig fjortis och att det var fjortisfylla och sedan skriva till mig om jag vill komma  och supa med dig igen ? efterbliven kan man ju fråga sig då. Sen säga att du inte sagt det.. tror inte den personen som sa det skulle ljuga ? vad är det för mening med det.
Fel att stå för det du sagt? Inge mer med det. Man ska inte glappa så mkt om man inte kan ta det sen!

Förstå att jag var jobbig, har varit med om andra som hamnat så där.. Och det är ingenting att snacka skit om, För man vet aldrig när det händer en själv och det kan handla mellan liv och död, Och bara för att man dricker för mkt någon gång så är man inte  fjortis?? Det är iaf vad jag tycker. Alla har ju olika åsikter och Du/Ni får tycka exakt vad ni vill. Men ist för att springa och säga bakom ryggen på mig, säg det till mig ist. Man får endå alltid reda på sanningen i vilket fall. Aja PUSS hej :)



yesbox

Hejhej, Blev inte riktigt som planerat igår.. Angelica var på birsta tills så sent att vi han inte träffas. Men finns fler dagar satt vi får se när det blir av, Natta kom till mig iaf hon var här i några timmar sedan skulle jag iväg och vara med Alicia och anders. Mamma skjutsade mig dit.. vi gjorde väl inte så mkt lyssnade på musik och jag väntade på att älsklingen skulle komma hem. När älsklingen kom hem fick jag skjuts till han vi gick typ och la oss på engång. På morgonen gjorde vi fika och myste, sedan så spelade han nå bil spel hah var faktiskt kul att titta på han för när han inte vann fick han lite små damp och när han vann som han oftast gjorde så vart han as glad hihi:D Vid 7 på kvällen åkte jag hem för han började jobba 8, men ska förhoppningsvis sova med han när han slutar hehe :) längtar!! Undra vad jag ska göra ikväll då.. finns väl inte så mkt att göra, men får väl försöka lista ut någonting. Annars blir det väl bara att vara hemma och ta det lungt, städa elr nått skulle jag behöva göra.

jaja hejdå!
;)


HAHAHAHA




yeah


.

► Play the moment,

▌▌ Pause the memories,

■ Stop the heartbreak and

◄◄ Rewind the happiness

love you

Hejhej, jag och Älsklingen somnade ganska tidigt i går..var faktiskt skönt, Vaknade i morse och det var inte alls lika roligt för älsklingen ska i väg idag så var tvungen att åka ganska tidigt. Saknar han redan:/ jobbigt när man saknar någon så mkt! Aja har bara tråkat sen han åkte.. har rensat datorn lite och duschat. Väntar på att Angelicah ska komma hem från Birsta, ska träffa henne ett tag då var ju bra länge sedan. Satt det ska bli kul, ska pussa på magen hennes också:D Snart kommer bebisen! <3 Längtaar så mkt!!! Sedan ska iaf Natta komma och göra mig sällskap, Får väl se vad vi hittar på för nått. Skulle egentligen på Birsta med Alicia idag också men tror inte det blir så vi får se vad som händer kan ju skriva lite senare! hejpa!


bättre nu

Hejhej, Mår lite bättre nu.. mådde inge vidare förut, vet inte vad som hände.. kändes mer som en ångestattack elr vad det nu kan ha varit? Har ingen aning.. Men känner fortfarande att ja inte är på topp, men det duger iaf! Älsklingen har kommit nu.. Sitter och tittar på han nu, världens sötaste måste jag bara säga. Älskar han så mkt!!!!  Finns inge bättre en min älskling! Utan han  och mina vänner vet jag inte vart jag skulle ta vägen. Aja ska pussa på han lite nu men skriver i morgon.. då blir jag själv hela dagen och kvällen :'( Tur jag får pussa på han i natt då! <3

bajs



Jobbiga tankar!!!!

Jobbigt när tankarna bara åker fram och tillbaka i ens huvud.. vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig men ganska mkt som händer runt om mig hela tiden. Har massa funderingar, och massa frågor som jag vill ha svar på men aldrig kommer få svar på. Får en klump i magen när dom där tankarna kommer, Dom kommer oftast inte när jag är med folk. men när man sitter själv vill dom gärna dyka upp,


Aja nu har Natta iaf åkte hem och jag ligger i sängen själv, har tråkigt funderar på att dra ut någonstans! Finns ju inget att göra hemma precis. Är less på det mesta just nu så vill ut och ta luft! men vi hörs väl nått senare. hejdå


gammal bild

miss you

Hejhej alla sötisar,

Älsklingen åkte vid 5 elr nått, kommer inte ihåg riktigt.. Efter han hade åkt kunde jag inte somna om:( saknade han så mkt <3 Menmen.. Natta ringde och kom till mig, vi har väl inte gjort så jätte mkt.. Vi har försökt fått till internet som vi nu entligen fick till, Tack vare mig då ;) haha.

Nu sitter vi vid varsin dator och lyssnar på musik och pratar och sånt. Mysigt att bara ta det lungt! Vet inte vad vi ska hitta på sen. Vet inte ens om jag ska vara med älsklingen idag heller, Har typ inte pratat med han så mkt..
Men men ska väl ta och göra lite annt en att blogga just nu. Men skriver väl nått senare kanske ha det så bra! :)

Bilder sen kl 7 i morse:




birsta

Hejhej bloggen!
Skulle skriva ett inlägg i går med internet fuckade sig, Som vanligt! Blev så otoligt less ibland hade skrivit värsta långt också. Men aja får väl skriva om allt nu men blir nog inte lika långt dock, Gjorde inte så mkt på dagen , Var med älsk han kom efter jobbet myste ett tag. Sedan var vi tvungen att åka till mitt gamla "jobb", Hade glömt min jacka där drygt! Men hämtade den sedan åkte vi hem till mig igen och jag fixade mig. Natta kom också sedan åkte vi på birsta, Handlade lite små saker. Ska väl in till stan snart och kika oxå, Se ifall man hittar nått fint. Efter birsta skjutsade vi hem Natta, sedan åkte jag och älsklingen hem till mig och myste.


köpte iaf:

  • leggings
  • brun utan sol :p
  • hårinpackning
  • underkläder
  • ögonbryns penna

Piercade även Natta, hon ville ha medusa..

bild :




blev inte så jätte bra bilder, men vart iaf as snyggt! :)


Ska beställa hem mer piercingar och kanylar och lite smått och gott
Så bara höra av er om ni vill bli piercad.. billigt och bra! :)

hate it


(handlar inte om mig nu) Men men.. Hatar när folk är dryg och uppkäftig, När dom ska påstå vara ens vänner men isjälva verket är en falsk jävla fitta.. som kan komma men kommetarer som : åh vad ful du är, åh äru efterbliven elr?? elr om man säger nått bah men redan ehhhhh!! uscchh får mig på så dåligt humör.. att du gör så mot min kompis är bara ett tecken på att du har så dåligt självförtroende själv, och måste trycka ner på andra. Sen att du tror att jag skulle gilla dig ?? nej nej och åter nej. Varför hejjar du ens på mig när du själv märker att jag inte hejjar tillbaka? varför skulle jag göra det? Sluta bete dig som en jävla idiot och ta och väx på dig ist! ville bara ha det sagt!

helgen

hejhej bloggisssen!

helgen har spenderats för det mesta med älsklingen!
<3

orkar inte skriva, men har iaf inte gjort nått speciellt,

men i söndags var jag och handlade på birsta med älsklingen och natta, handlade ett par skort och lite annat.
Älsklingen köpte en jätte fin tröjja oxå :D och natta handlade lite små skaker hon också:)Efter birsta, så skjutsade vi hem Natta sedan åkte jag och älsklingen hem till mig och myste. Fixade kanaler på mitt rum nu också ! är asa glad :D:D
(idag)
i morse åkte älsklingen vid 5 eftersom han skulle jobba, kunde typ inte sova efter att han åkte satt var vaken ett tag till men lyckades somna efter ett tag, vaknade vid 12 gjorde i ordning fika, sedan klädde jag på mig och gick ut och busade med min hund zorro. Sedan gick jag och mötte Natta som skulle komma och nu sitter vi och tittar på tv hehe x) får väl se vad vi tar och hittar på för något. Skriver väl nått mer senare, puss! :)

gammal bild




hissar och dissar!



Hissar:

Pengar,
fyfan vad skönt det skulle vara med pengar nu! Behöver verkligen det och alltid bra att ha. har planerat att köpa massa saker, men det blir när lite senare. älskar pengar!






dissar:

Vakna på bestämd tid!


uscch, är så jobbigt! Vill bara puffa till kudden och lägga mig ner igen och sova,  men icke det går inte.. måste kliva upp! Hatar det.. är äckligt kallt på morgonen, kan knappt hålla upp ögonen för att ja är så trött, och är så seg som man kan blir .. fattar typ ingenting på morgonen. men men måste ju men inget jag gillar!



freedom! :D

hejhej bloggen^^,
Nu har man jobbat färdigt.. fy fan vad skönt säger jag bara! gick väldigt trögt på jobbet i dag, fanns typ ingenting att göra.. och var väldigt trött. Eftersom jag var uppe sent i natt gick och la mig vid 4.. Ni kanske vill veta hur det gick till när jag skrev nedanför att ja hade så tråkigt.. hmm jag skulle vara med älsklingen, men somnade ..:/ var så himmla trött


Vaknade av att älsklingen var inne på mitt rum, lite rädd jag blev då! Men vart så glad!! :D Vi skulle skjutsa hans bror hem när han skulle hem då. Men älsk och jag låg och myste ett tag hemma hos mig.. sedan åkte vi till stan och for omkring.. vid 3 tiden så skulle hans bror hem och vi skjutsade han hehe.  Vi var väl hemma vid 04 ungefär.. och jag skulle upp 10 visst endå bra tid men var väldigt svårt.

Åkte iaf på jobbet i morse, älsk skjutsade mig! <3  Har saknat han hela dagen idag.. men han har typ inte hört av sig :( Känns som att ja ringer hela tiden  och stör men det hoppas ja inte att jag gör!  Undra vad jag ska hitta på ikväll om jag ska vara med älsklingen?? elr om jag ska vara med någon kompis och vara ute och göra nått. Har ingenaning en så länge! aja men skriver väl nått mer sedan,
tänkte ta en varm dusch nu men hejpa!!!:D







hatar detta

Asså fitta vad tråkigt man kan ha! finns inge värre en att vara rastlös... Vad fan kan man göra ? Vill dricka elr bara umgås med kompisar, men ska jobba i morgon så kan inte åka nå långt måste veta att ja kommer hem annars kommer jag aldrig på jobbet! Jävla jobb.. less jag blir! Har lust att slå sönder nått för jag har så tråkigt..

Vet ni nått man kan göra när man sitter hemma på en Fredag????Jag har då ingen aning iaf! ÅHHHH damp! Sitter i sängen och lyssnar på radio??? en sugig låt nu som får mig på ennu säämre humör.. vet dom inte vad musik är eller ? jävla mongon ibland asså.. vem fan lyssnar på en kille som sjunger som en tjej och en enda trumma i bakrunden???????? INGEN??? Åhh aja hejpa






Freeedag :D

Hejhej, älsklingen sov ju hos mig vi vaknade ungeför vid 12-13 tiden..  Skulle ju på soc möte, så fikade och gjorde mig i orning, sedan åkte vi dit ja skulle. Kom dit och frågade efter han ja skulle snacka med.. men nej! då var han tydligen sjuk. Kul .. fel att ringa och meddela det då??? åh störande! Men men då fick älsklingen komma tillbaka och hämta mig stackarn<3 Vi åkte till birsta och var där ett tag :) Sedan skjutsade han hem mig och  Patricia kom hit. Har väl inte gjort så mkt som vanligt.. men är ganska seg idag. Vet inte varför, tror jag börjar bli sjuk:/mår illa och fryser hela tiden. Vet inte vad som händer ikv om det blir utgång elr om jag är med älsklingen  med tanke på att jag jobbar i morgon. Fast sköna tider, från 11-15! Måste dit eftersom förra lördagen så kunde jag ju inte jobba. Menmen nu ska patricia låna datorn ett tag satt skriver väl hur det blir.. ha det bra så länge.


älsklingen min!

Älskar dig så mkt..




Har aldrig kännt den känslan förut av att älska någon så oerhört mkt som jag älskar dig. Har varit väldigt svårt.. men äntligen känner jag att du är min .. bara min! Vet att vi gjort fel.. och det ber jag om ursäkt för.. Hoppas jag aldrig förlora dig någonsin.. för du har sån stor plats i mitt hjärta. Det har du alltid haft men den växer och växer.
Är alltid trygg i din närhet, och varje gång jag ser dig blir jag glad. Vi har våra stunder också som inte alltid är så bra men det har ju alla. Jag älskar verkligen dig och det kommer bara finnas du i min värld,  ingen kommer någonsin kunna ta i från dig från mig. Du är den som alltid får mig på bra humör.. du är den som alltid finns där när det är nått.  Du är ljuset i mörkret som lyser upp min värld. Kommer alltid älska dig vad som en händer.
Men jag hoppas att vi alltid håller ihop och jag ska försöka göra allt jag kan iaf för att vi ska göra det.

Älskar dig Peter nordling!


?

Funderar på att ta bort min blogg.. vad tkr ni?

  • Ha kvar den?
  • ta bort den?

drömmar..

Hejhej.. måste bara säga att jag har drömt väldigt konstiga drömmar på senaste tiden..
och då menar jag väldigt konstiga! Vette fan vart dom ens kommer ifrån??
Tycker det är ganska fascinerande med drömmar.


här kan ni kolla vad era drömmar betyder


http://hem.passagen.se/aengel/



kvällsinlägg

Hejhej bloggen
Patricia kom ju till slut.. Trodde jag faktiskt inte men det gjorde hon.
Hon kom till mig med en påse med små ostbitar ..såg as äckligt ut.. visst ost är gott
men inte fan brukar ja köpa en påse med ostbitar och äta HAHAH.. men men patricia är som hon är :)
och det är därför ja är med henne! :D as kul tjej måste jag säga!
Vi har väl inte gjort så mkt .. men vi har iaf suttit vid datorn.. varit ute en sväng med hunden
och massa annat skit! hon åkte hem typ precis.. Hon har ju skola i morgon.

Är iaf jätte glad, minns ni att ja skrev  att min älskling inte skulle sova här?
Nu ska han det! är superduper asa glad! :D:D:D:D
Ska göra det lite fint här och tända lite ljus och sånt innan han kommer hihi!
Längtar så! gud.. snacka om att man kan vara så fast i en annan människa.
Men det är bra att ja älskar att vara med han hoppas han älskar att vara med mig oxå! :D

hihi men nu tänkte jag börja göra i ordning lite,

men skriver väl nått mer senare! :)


ahahahah !


känner igen mig i detta hahahah x)

saknar min älskling! <3

hejhej, sov hos älsklingen i natt mysigt som vanligt!
Älskar att sova med han, kan inte sova längre utan honom. Känns så jävla tomt då:/
är så van och ha honom nära mig.

Har väntat på Patricia i typ en timme nu, hon sa hon skulle vara här tre så åkte från älsklingen tidigare
vilket jag ångrar nu, hade kunnat vara med han mkt, mkt längre<3
Men men.. tror inte ens hon kommer komma verkar det som, så funderar på att dra ut eller nått.

Saknar min älskling jätte mkt, ska inte vara med han nått mer idag för han ska på hockey
med en kompis, han kommer väl inte hem försen 12 i natt eller nått.
Så ska sova själv i natt.. kommer inte kunna sova känns det som :(

aja vi får väl se vad ja hittar på, kan inte bara sitta hemma det går icke!
men skriver väl nått mer inlägg senare för att vara snäll med er.
Ha det bäst!






hihi

Hejhej alla söta!

Ringde älsklingen för ett tag sedan, ska ju vara med honom snart.
Men har iaf nyss duschat, as sköönt!
Nu har jag gjort en kopp varm chocklad och sitter och myser lite för mig själv.

Ska börja fixa mig lite innan älsk kommer och hämtar mig,
Sedan ska jag väl mysa med honom.. sover nog där också.

Ha det bra pusshej!





 


miss it



Snacka om att jag saknar sommarvärmen, åka båt, bada och inte behöva gå med 50kilo kläder utan att frysa! hua men visst vintern är också kul, och mysig.. Men ibland känner jag bara att jag vill ha sommar!

saknar min gounge på bilden också josefine

en länk till henne
www.josefineekenksjold.blogg.se

Har tråkigt som fan!

Hejhej, igår så skulle ju Natta sova hos mig.
Haha villle få Natta på bättre humör satt vi gick till sörberge och såklart fick jag henne på bra humör. Var as skönt att gå vi pratade om alla möjligt på vägen dit,  När vi kom till Sörberge bjöd ja Natta på pizza, så vi åt det var as gott faktiskt :D Sedan så träffade vi lite folk där osv.  Var där i några timmar var jävligt kul endå, så mkt som Natta och jag skämde ut oss och klantade oss. Haha, Men senare kom älsklingen och hämtade oss för vi skulle hem till mig,  Vi åkte hem till mig gjorde oboy, Sedan slog jag på en Film åt Natta.. hon var ju tvungen att sova med tanke  på att hon hade skola. Jag o älsklingen gick och duscha, sedan kröp vi ner i sängen och myste,
Slutade med att vi somnade också haha.

Sov till jätte länge idag haha, Sedan skulle älsklingen åka hem och fixa lite. Förhoppnings vis ska vi ses sen! Annars blir ja ledsen jue :/ hihi aja sitter i soffan nu, mamma och pappa sitter som nå fån, släpper inte blicken från tv.. är ju bonde söker fru haha it's sucks
haha ne nu ska jag ta en rök och ringa nån som ska få göra mig sällskap.
Ha det köng tja!



haha så söt! :D


med min sötaste bajsunge ;)<333333

Sitter med världens BÄSTA NATTA <3

Hon ska sova här i natt eftersom det hänt lite saker, tänker ej ta upp det i bloggen lite för personligt för det. Men tycker jävligt synd om hon med tanke på att ja vet själv hur det är! och det vet nog dom flesta. Vi ska mysa till oss, ta en promenad till sörberge nu.. Kanske köpa oss nått gott. Och sedan bara mysa och prata.. Älsklingen min kanske kommer också och ska sova här med oss!  Saknar han så! Men ska träffa han sen:)
Men nu ska jag och natta vandra vidare ni får ha det så bra så skriver jag väl nått mer senare.


En liten söt bild på oss då :><333333333



// sararyden ;>


otroligt less.... varför kan folk inte förstå? ..

Blir så less på att folk snackar massa skit. Vuxna människor som kommer på massa skit om mig och går och snacka runt! Ni vet inte ett skit om mig.. och om ni tänker efter? folk kan för helvete förändras. Har aldrig ni gjort nå dåligt?Men ni har väl blivit förlåten för det.. Jag har en vän , en vän som betyder allt för mig
Som jag vill hjälpa av hela mitt hjärta.. Men visst vi har väl gjort mkt dumt..
Men man måste kunna släppa det också.. Vi är ju ungdomar, och vilken ungdom som helst hittar på saker..
Men det ni snackar om är för det mesta skit snack .. bara för att ni inte gillar mig.
Jag har aldrig gjort er någonting förutom när ni behandlade min kompis som
ett jävla djur? tycker inte ni att ni förtjänade det då? Det tycker jag och jag ångrar inte en sekund vad jag gjorde.
Jag är en av dom som får min bästa vän att må bra.. och låt hon ta vara på det. Vill ni se henne må skit?
Tydligen.. skriver inte det här för att ni ska hata mig ennu mer en vad ni redan gör! Utan för att ni ska förstå att ni har så mkt fel! Sluta tro massa saker och öppna eran käft och snacka en massa skit som inte ens stämmer.
Det gör mig så jävla less! Finns inget värre en det . Sen att ni är vuxna människor tycker ni borde ha mer vett i skallen en att sitta och trycka ner andra. Vad skulle ni göra om jag satt och påstå att ni är saker som ni inte ens är..
inte så kul va? ne precis! sluta med erat snack och träffa mig ist och se att jag inte är den personen ni tror ni verka veta att ja är!
peace out!

ska göra om!

Förlåt för att bloggen är så tråkigt just nu, min kamera är sönder så har bara blivit cam bilder.. tycker det är ganska tråkigt! Har inte haft tid att fixa ny design, och vet inte riktigt hur man gör heller , Men alicia skulle väl hjälpa mig lite.Ska nog börja göra videoinlägg också.. allt kommer väl snart får ja hoppas.

Polisen

Hej alla söta läsare!

Idag är det Tisdag, jag och älsklingen vaknade typ hela morgonen för att snuten ringde mig hela tiden,
Har dissat han i typ en månad så var tvungen att svara idag.
Han var lite små less på att jaga mig hela tiden, Var tvungen och komma och prata med han,
Så jag började fixa mig och sedan skjutsade älsklingen dit mig.
Var där i typ en halvtimme, Sedan var det klart! :)
älsk skjutsade hem mig, sedan skulle han hem och fixa lite grejjer.
Har suttit och väntat på världens segaste människa (Natta) sedan typ 14-15 och nu är klockan 17.
Jobbigt att vänta ibland menmen ..

Sitter i soffan nu och har mega tråkigt, funderar på om ja ska träffa Patricia en snabbis innan jag
ska vara med älsklingen, men är inte riktigt säker en.
Aja vi får se vad kvällen bjuder på vi höres :) pusssis

haha fuul bild men men orkar inte leta någon annan,
så bjuder på denna !


1 Månad med älsklingen <3

(söndag)
En månad men världens bästa pojkvän!

Vaknade av att älsklingen hade gjort fika på sängen och tänt ljus!
Världens gulligaste! Älskar han så mkt<3333
Vi åt fika och myste, Var ju även farsdag så efter vi hade ätit åkte vi på birsta och
köpte en blomma till pappsen!

Vi åkte hem till mig och var där ett tag så ja fick träffa pappa en stund :)
Bytte lite kläder, sedan åkte jag och älsklingen på kina och åt.
Var AS gott! men vart jävligt mätt hahah.
Sedan åkte vi hem till älsklingen och bara myste, badade och kikade på film<3
hur mysigt som helst!








fyfan!

Fredagen, kan man säga att jag ångra ganska ordentligt!

Började bra men slutade kaos!
Alicia och natta kom hit vi snackade chillade tog det lungt och letade fest!
Efter ett tag hittade Alicia fest så hon drog!
Jag och natta hittade även också fest, jennifer skulle hänge med oxå vilket
var as kul eftersom vi inte varit med varandra på länge :)

Älsklingen skjutsade oss till indal  hos nå folk..
Slutade inge vidare men tur det gick bra!

Lördagen: Var bakis som fan kom hem typ vid 11-12
kommer inte ihåg exakt! Låg typ hela dagen
haha men vart lite bättre mot kvällen.


!

Känns inte så jävla kul när man ställer upp för sina vänner till 100%
Sen får man typ ingenting tillbaka.. När nån ringer mig och är ledsen spelar
ingen roll vad det är.. skriter jag fullständigt i om jag får gå ut elr inte!
Jag gör det för min kompis. Jag skiter i vad folk säger utan den enda jag tänker
på då är min kompis som sitter där ledsen och gör allt för att få den glad igen.

Vad får man tillbaka .. nej.. kan inte .. får inte.. jag ska gå hem nuja..

men ska komma ihåg det!

tack till er hejdå!




Känns som om jag skiter i allt som händer just nu ..
hör inte av er

med älsk! <3

Hejhej

var en as myysig dag med älsklingen.
sov ju hos han, han skulle lämna in sin bil på lagning, medans han åkte och lämnade den sov jag
kvar hos han, vaknade av att han kom och pussade på mig hihi sötisen! :)
Men somnade om igen.. haha han försökte väcka mig hur många gånger som helst men ja
var så himmla trött stackarn hehe!

Men sedan ville älsk titta på en film, klev upp och vi la oss i soffa.. haha men somnade lika snabbt igen.
Huga, han fick titta själv medans jag låg och sov.
Men sen vaknade jag, vi klädde på oss fär vi skulle fixa massa saker:)

var klar typ ganska sent så då åkte vi och käkade var as gott :)
sedan åkte vi hem till mig och var med patricia en stund.
Sedan åkte hon hem och jag och peter åkte hem till han,
fixade nya lysen till hans bil, sedan gick vi in och gjorde varm chocklad as gott.

Vi gick upp fyllde badkaret med varm vatten tände ljus var as mysigt.
badade ett bra tag, sedan for vi hem till mig och sov

måste bara säga att det var en as mysig dag,
snöade som fan oxå ! gillas :D






myyysiigt

Hejhej alla sötisar!

i går kom ju min älskling som ja redan sagt, vi kikade lite på min dator, och sedan gick vi och myste och pratade.<3
Slutade med att vi båda somnade för vi vart så himmla trött.
På morgonen vaknade jag av att han petade på mig, och vaknade hela natten av mardrömmar och massa annar skit:o Men som tur var så var ju min älskling där som jag kunde krama om!
På morgonen låg vi och drog oss ett bra tag, har typ myst hela dagen!
Skulle egentligen till hans farfar idag men det blir någon annan dag :)

Nu är Patricia på väg hit, ska möta henne snart.. då ska vi gå och köpa cigg sedan blir det att träna!
mmhh skööönt!! Haha

jaja skriver väl nått mer senare! pusshej


Svar på tal :)

Linda : Hej hej, tittar du på idol? Vem hejar du på? Trevlig helg!!

Hejhej, ne jag brukar faktiskt inte titta på idol, har inte haft tid med det
satt tyvärr har ingen jag "hejjar" på. Men var kul att du frågade endå! :)

hahah


;)

hejhej, igår åkte jag ju till min Älskling!:) Vi myste och tittade klart på en film, Sedan skulle vi hämta upp sööt jennifer i härnösand. Var as kul att få träffa henne var as länge sedan jue! Men vi ska väl hitta på nått någon dag!!!:D Sedan när vi hade skjutsat hem henne åkte jag o peter hem till han kollade på en film, var as bra!
Sedan gick vi och myste och somnade tillsist! :)

Vart sovmorgon, var så mysigt satt vi ville inte kliva upp på engång, Men skulle vara med Patricia idag
satt klev upp efter ett tag och peter skjutsade hem mig, Patricia mötte mig sedan lagade vi good mat :D
Fiskpinnar, men mos :D var as gott jue!
Sedan hoppade jag in i duschen var as sköönt stog där hur länge som helst!
Medans satt Patricia vid datorn :D Gick upp och vart as trött så har väl mest bara legat i sängen,
medans patricia har suttit vid datorn och sjungt och skratta :D haha sötisen!
hehe Älsklingen ska komma hit sedan, saknar han ju!
Längtar! hoppas ja får sova med han idag oxå , annars måste jag göra det i morgon eller nått.
Saknar han så mkt annars hihi:D
aja nu ska jag vara social med pattlisa:D
såå tjaaa!


Blev en gammal bild på mig och angelica:)
Ps snart kommer hennes älskliing (bäbisen):D<33
lääängtar!



<333333333333333333333

Ne nu ska jag till Älsklingen, och mysa och titta på film! hejpa :D'




Helgeeeen ;D





hejhej alla söta bloggläsare!

helgen har varit väldigt nice tillbringat den med massa trevligt folk, men en sak har ju varit mindre bra.

Fredagen: var jag med min älskling o patricia, vi for runt i stan kollade lite,
var väldigt mysigt att bara vara med dom.
Senare så  skjutsade vi hem Patricia, och jag och peter åkte hem till han och myste:)

Lördagen : vaknade hemma hos älsk av att Angelicah ringde och ville träffa mig,
Var as länge sedan, Hon ville även att ja skulle färga håret på henne.
Vi myste ett tag innan ja skulle åka hem sedan så skjutsade han mig hem,
Träffade Angelica, Jonas var oxå med. Färgade håret rött på henne, sedan så kom patricia oxå.
Då betämmde vi att vi alla kunde åka hem till angelica och jonas i ljustorp och ha en mys film kväll.
Ville att älsklingen skulle med, så frågade han och det ville han :D
Så vi for upp dit men tog ett tag innan allt gick som det ska med filmen.
var as mysigt, men hände lite mindre bra saker oxå som sagt, men är löst nu men sitter fortfarande kvar lite
ganska svårt att bara släppa det där ( även fast det var ett skämt)
Men nu har vi pratat och känns väl lite bättre.
Jag och patricia drack lite öl och gjorde i ordning en jätte god grogg :D
var jätte kul att få ungås med dom.
Efter åt så åkte jag,älsk och patricia till stan, skulle träffa några kompisar
Först träffade vi isa åkte med dom ett tag, sedan var vi med jögge och dom.
Drack med dom, Sedan åkte vi hem till Sabina och satt där och snackade.
Senare på natten kom Peter och hämtade oss, Vi skulle skjutsa hem hans bror haha som var lite full x)
haha sedan åkte vi hem för klockan var så mkt, vi alla tre åkte hem till älsklingen.
Patricia sov på soffan och vi i sängen somnade typ direkt..
hehe sitter hemma nu iaf med Patricia och poppar musik, ska väl börja göra i ordning för ska vara med älsklingen! :)<3
aja ha det bra pusshej!


Här kommer lite bilder på Patricia och mig.. Har trååååkigt!







usch

Spökar hääär igen...:o I morse när jag och patricia skulle fika, då ropade syrran att det ringde på min mobil, jag kom upp och såg att det inte var någon som ringde utan att en video är igång när leia och tyra ( min syrras barn) dansar.. För att kunna se videosar måste man skriva en Kod lite läskigt vare ju.. Nu mot kvällen när tyra skulle sova, hon är två år och ligger i rummet bredvid mig.. hon började iaf grina och ropa spöke och tittar mot taket samtidigt som hon tar sig på örat och säger nått.. helt sjukt. Och pratade i telefon , men när jag gick in i rummet bröts det.. hela tiden.! :(

<3

Hejhej sov hos älskling, på morgonen åkte vi och handlade lite sedan hämtade vi upp gos Particia i birsta. Sedan åkte jag och Patricia hem till mig  och Peter skulle hem och fixa lite med bilen :D  Min syrra har nyss kommit hit från stockholm! :) länge sen man träffade henne, kul att hon hälsar på med sina gostroll till barn :D hihi nu funderar jag och Patricia gå och köpa nått gott,och cigg såklart! och typ mysa till oss lite.. snart kommer älsklingen till mig också han ska sova här i morgon men han ska åka tidigt för han ska jobba :/ men får iaf sova och gosa med han innan! :)<3 aja men skriver väl nått mer sen hejpa! ;)


yesbox

måndagen:
hejhej, patricia kom till mig på morgonen vi gjorde inte så mkt. Satt vid datorn, poppa musik, jag tvättade och fortsatte med att städa mitt rum lite grann :) Sedan mot kvällen åkte vi till några kompiar satt där och chillade.
Sedan kom Peter och hämtade oss, vi skjutsade hem Patricia sedan åkte vi hem till han<3

Tisdag (idag)

Kom hem för typ en timme sedan, Peter skulle åka och jobba hehe.
Satt och kikade på nån film med pappa , men nu sitter jag vid datorn.
Lyssnar på lite musik och väntar på att Patricia ska komma hit hehe!
Men nu ska jag träna lite! :D 
Skriver väl nått litet inlägg senare kanske vi få se haha! (;
aja ha det bra pussshej!







RSS 2.0