"Grått nytt hår på er allihopa" :D

hejsan svejsan!  Ni kanske märker att ja inte skriver lika ofta men har inte haft så mkt tid och ork somsagt. Ganska mkt nu över jul som ni kanske alla vet redan, men tänkte jag skulle slänga in ett litet inlägg nudå.

Har varit med älsklingen som ni kankse redan förstod, vi har hållt på och försöka fixa hans bil igår, och vet ni vad vi fick till det:D Tror älsklingen vart riktigt glad, har ju saknat hans bil hehe x) vi firade det med att äta ute det vart lövbiff med strips och beasås ! :D  Har sovit hos han i 2/3 dagar df jag inte skrivit lika mkt. Blir ju mer att man myser med honom och umgås med honom när vi är hemma hos mig brukar jag passa på att skriva lite när han somnat x) Men har faktiskt hänt att ja somnat före honom nu :o

Aja iaf är det nyår idag så gott nytt år på er alla! Hoppas det blir ett bra år! :) Ska iaf fira nyår med hjärtat mitt! Vi har inte riktigt planera allt men han är hemma nu för han skulle fixa lite saker, men sedan ska han komma så ska väl börja fixa mig också. Vi ska iaf äta kina idag, mamma ska köpa hem för vi kan ju inte åka ut pågrund av att pappa inte ta sig någonstans. Men blir mysigt att äta hemma också, ska väl ut och skjuta lite raketer sedan också blir väl några kort som kommer ploppa upp ;) Men nu ska ja börja göra mig i ordning! Ha det bäst kram på er !

bajsbild :p 


sug snopp

Hejsan, har fett tråkigt var egentligen menat att Natta skulle komma en stund innan Peter skulle komma. Men hon hade fullt upp med att färga håret och sånt och peter kommer väl snart satt hinner nog inte träffa henne idag :p Menmen, finns fler dagar! :) Saknar min älskling hoppas han kommer snart! Men nu har han varit på bernes och köpt en grejj till hans bil så förhoppningsvis så får han till den nu. Blir ju bio ikväll somsagt sedan blir det nog att ja sover hos honom idag :) Blir mysigt det, Hoppas mamma kommer hem snart så jag får äta haha x) är hungrig..
Ne nu ska jag fortsätta med städningen ;) Ha det bra kram!


God morgon!

Hejsan alla läsare, Älsklingen åkte för ett tag sedan saknar honom redan :o Han skulle hem för att kolla bilen medans det var ljust. Jag har nyss fikat och ska väl börja göra mig i ordning, får se vad jag hittar på! Ska på Bio med älsklingen idag iaf. Vi ska se Trion Legacy i 3D kommer bli as bra det ! Tack så mkt älskling för att du bjuder mig på bio ! :D Ne nu ska jag städa rummet lite sätta in min ljus slinga och lite annat. Men ni får ha det så bra kramisar :D

Jag och Tyra

Skottat :D

Hejhej, idag när vi vaknade typ vid 06 sp gick vi och fikade, Sedan bestämde vi oss för att gå ut och skotta peter skulle ta traktorn och jag en sån där "spade" ungefär. Gick as bra han tog traktorn och där inte den kunde komma åt skottade jag ! :) Sedan kom hans pappa ut och då skulle han förstätta och älsklingen hade åkte iväg med traktorn till grannarna och skottat. Så då gick jag in och gosade lite med Melvin, älsklingens hund! As gosig och fin, sedan gick jag upp och slog på tv. Tog ungefär 3 timmar för älsk och bli klar med skottningen, men dog inte utav det kikade på tv ja :p  Sedan kom han in och vi skulle försöka titta vart oljan rann ut på älsks bil. Vi hittade ett ställe där det rann men inte precis och vad det var för fel. Satt vi åkte in på bernes och han skulle få tid på tisdag trorja? Så skulle dom titta på det dära. Sedan åkte vi hem till mig och skottade hela min gård, As duktigs vi var, sedan tog jag en varm dush,sedan myste och sedan blev det och skynda sig och fixa mig. Innan jag skulle på någon slags övningskör lektion, Gick bra där, satt snart får jag väl övningsköra. Skulle även köpa ett paket med terorier och körlektioner:)  Kommer bli as bra det här! När jag kom hem skulle jag och älsklingen på Bio, men blev inte riktigt som planerat :/ Både jag och älsklingen somnade :( Satt blev ingenting. Vaknade vid 02 och är fortfarande vaken, Just df jag sitter och skriver nu för att annars kommer jag glömma bort allt. Men men får väl hoppas att det blev något bra av det hela, Nu ligger iaf älsklingen och sover bredvid mig. Satt nu ska ja ta en rök sedan krypa ner o gosa på han! :D kram på er ;)


hmm bra väder?

26/12-10


Var ju inte direkt nå bra väder kan man säga. Jag och älsklingen åt fika sedan bestämde vi oss för att åka på birsta och titta, Var ju inte lite folk där fick ju fan nästan panik. Hittade då inga kläder men jag köpte en ljusslina till mig själv och peter köpte en till lika dan som han fick av mig, för att den skulle bli ennu längre ;D var as billigt, rea is the shiet säger ja bara x) haha. Men de är då man måste passa på ju! Sedan åkte vi hem till älsklingen, Satte upp den andra slingan också vart jätte bra :D  sedan la vi oss och myste ett tag. Fanns kvar julmat hemma hos honom så vi åt där, Sedan efter maten somnade ja :o men var fett trött iaf! Sedan vaknade älsklingen och sa att om vi skulle hem till mig skulle vi åka på engång för det snöade som fan! Vi gick ner men hans pappa ville inte vi skulle åka för det var så dåligt väder satt vi sov hemma hos älsklingen. Men det spelade inte mig någon större roll mest sötisen som blev lite irreterad :p Men det gick över. Vi kollade på en film men jag somnade efter typ halva Hahah stackars älsklingen, Men sedan så gick han och la sig med mig också ! :)

MIN SÖTIS ! :D <3


dagen efter ;)

Hejhej, Klev upp rätt så tidigt myste väl ett tag innan. Sedan gick vi ner och fikade med dom andra som var här, vi kollade väl på lite film sedan fixade ja mig innan vi for till älsk! När vi kom hem till älsk satt vi upp hans ljusslinga som han fick av mig. Det vart jätte bra ju! :) han fick även en film som heter pacific elr det är typ många avsnitt om man säger så :pHoppas han blev nöjd men hade inte så mkt pengar satt annars hade jag köpt mer :(Vi myste lite sedan skulle vi fixa/tvätta delar till hans radiostyrda bilar, elr vare heter ? :p Ska väl börja köra med dom sedan när det blir lite bättre väder och sånt. Hoppas han ska börja tävla med sånt igen ;p skulle ju vara bra kul!



Efter det så åkte vi hem till mig och åt, Sedan ville syrran att vi skulle spela ett spel och vi hade inte bättre för oss så vi var med. Haha det var skit kul förutom att man fick stressa ihjäl sig men vi kom två iaf ;) Jag och peter var ju ganska bra på d där vi :) Efter spelet så kommer jag inte ihåg så mkt av vad vi gjorde? :p men någonting förmodar ja?


Ojojoj..

Hejhej, har inte skrivit på några dagar som ni kanske märkt men det beror ju på att ja inte haft så mkt tid och ork för att sätta mig och blogga heller. Haft full rulle med barn och allt julgrejjs, men nu passa ja på medans älsklingen min sover ;p  Nu när jag skriver kommer jag inte komma ihåg allt då men vi kör på och se vad ja kommer ihåg.




Julafton tillbringades först hemma hos älsk, vi vaknade ganska tidigt myste ett tag, På morgonen fick jag öppna en present och det var två jätte fina armband som både peter och jag ska ha :D As söta ! Älskar dom! <3 Sedan kollade vi på tv ett tag och typ bara umgicks, myste. Efter det gick vi ner för älsk skulle öppna julklappar med sina föräldrar han fick massa med saker :D Jätte bra ju!  Sedan kom hans bror och då skulle ja o älsk åka och hämta hans farmor och farfar, så vi tog älsks pappas bil och hämtade dom. När vi kom hem  med dom var det dags att äta, as gott var det :) Var lite läskigt men det gick bra endå som tur var ;p Sedan skulle jag få öppna mina andra presenter som jag fått av älsklingen min. Då fick jag ; doft ljus, typ någon slags parfym med lite andra saker i, mjukisbyxor, sladd till högtalarna, tro d va allt :) Tack så jätte mkt älskliiiiing !

Sedan åkte vi hem till mig, där det var lite mer folk en hos peter heh ^^, Var mat när vi kom hem till mig också så fick proppa i oss lite extra. Men det var gott de å ;) Sedan umgicks vi med allt folk men vart lite för "livat" ibland så vi gick och vilade ett litet tag också. Sedan öppnade vi presenter, Jag fick massor av pengar, Körkorts grejj, hah vet inte vad det heter men om jag säger så här; ska börja övningsköra o gå på nå teori :) jaja också fick jag en hårtork/locktång. tro d va allt där också :) Sedan efter ett tag så skulle vi spela ett spel som vi alltid gör. Det är att man köper 3 presenter var (alla som är där) Det får inte kosta över en viss mängd men kommer inte ihåg riktigt vad det var för pris. Sedan lägger man ihop alla presenter och ställer klockan på en halvtimme troja :p sedan har man en tärning får du 1-6 så får du ta en present, vissa blir utan och vissa dom får. Beror på om man är lika duktig som jag då? :) Haha nejdå.  i spelet fick jag iaf en jätte söt "lampa" typ, Ser är typ strån elr vare heter som lyser och dom skiftar färg, Sedan fick jag ett doftljus, och någon slags låda med mint chocklad som älsk snart har ätit upp! :) Men det fick han  :D:D

Japp tillslut när dom flesta åkt hem så gick vi upp och la oss och myste, var as skönt!





hejsan igen ;)

Nu sitter jag i sängen och fryser :( Min syster har iaf kommit nu, och har varit med små barna ett litet tag. As kul att träffa mina små gostroll! Skulle egentligen vara med älsklingen efter jag träffat dom en stund men antar att han städar och inte hör mobilen :p Men han ringer väl upp snart får ja hoppas :D <3  Börjar bli lite små trött också har ju trots allt varit vaken sedan 04 :p Städade inte speciellt mkt, men snyggade till det. Men här kommer lite bilder :









godjul! ;)

Hejsan hoppsan, har legat och myst med älsklingen hela morgonen! Sedan tog vi en dusch och myste lite till. Nu har han typ precis åkt han skulle hem och städa lite och sånt. Ska oxå passa på att städa nu, för i morgon är det ju julafton och då vill man ju ha det lite fint hehe! (a En utan mina systrar från stockholm kommer väl snart med sina barn och kille :p Kommer bli kul att träffa dom en stund i dag innan älsk kommer och hämta mig. Sover iaf hos honom idag som jag sa sedan så åker vi till mig i morgon på dagen/eftermiddagen! :) Jaja, men nu ska ja börja städa lite ;p Ha det bra kraam! :D

En sööööt bild på min lilla älskling! :D <3
åhhww vill bara äta upp honom ! :D



dag före julafton :D

Hejhej igår var jag på Birsta med Natta, dagen var endå as dryg för vi missade bussen 2 gånger... Var fittigt jävla kallt typ -30. Vi gick ner till bussen stog där ett bra tag men det kom aldrig, sedan gick vi upp till mig igen och väntade på nästa som inte heller kom. i fick gå tillbaka hem till mig, sedan vänta på nästa buss men bestämde oss att gå en kvart tidigare. Då kom den som tur var ^^, Åkte iaf till birsta, fick med mig en present till älsklingen och en till pappa hehe inget större till honom. Men det får duga, har inte så mkt pengar :) Plus att ja har redan köpt en sak åt honom :) Iaf efter birsta så kom älsklingen och hämtade oss, Vi hämtade upp yamir i timrå för Natta skulle sova där inatt, vi skjutsade dom hem till honom. Han bor granne med mig satt vi var ju nära varandra haha :D Jag och älsk satt lite vid datorn och myste och lyssnade på musik. Slutade att vi somnade hehe! Nu är klockan 05 och jag är as pigg vaknade för en timme sedan, har vaknat typ prick 4 varje dag nu :o men är endå bra för har vänt på dygnet :) Älskligen ligger och sover as söt!! Min gosunge! hihi ne nu ska jag he han en puss (a <3333

I morgon är det ju JULAFTON! Seriöst vad fort det gått endå! När man var liten kändes det som ett år man fick vänta! haha hoppas alla får en as bra julafton för det ska jag ha ! :D Den tillbringas med älsklingen och familjen :D


Sover nog hos älsklingen i natt, så ska vi vara med hans familj på morgonen/dan sen senare mot eftermiddagen så åker vi hem till mig. Det blir nog toppen det! :) Aja kram på er :)



Här får ni en bild på min älskliiiiing!!! Love you peter!



Ps . har iaf fått en sladd som man kan överföra bilder från mobilen till datorn
så nu kommer nog mer bilder in på bloggen! :D



sorry

Hejhej, sry för att ja inte skrivit så länge men ska försöka kortfatta lite nu då men kommer nog inte komma ihåg allt.

Måndag:
Älsklingen sov hos mig, han åkte hem på morgonen men sedan kom han tillbaka och vi åkte på Jula och kikade lite skulle även kolla om vi hittade nått på birsta åt min mamma och pappa. Så vi åkte på birsta och älsklingen var så duktig och hittade presenter :D hihi Sedan åkte vi på en jätte fin resturang och åt kommer dock inte ihåg vad köttet hette men det var kött på planka as gott och hur mysigt som helst. Tack hjärtat  för det goda maten! Du är ju underbar!

Såg ungefär ut så här inte riktigt men liknar det vi åt:)




Tisdag

Ja älsklingen sov hos mig, Jag vaknade vid 4 kunde inte somna om inte älsklingen heller. Så vi låg och myste ett bra tag och kikade lite på tv och tog det lungt. Sedan ganska tidigt åkte älsklingen hem för han skulle duscha och sånt :) Så då frågade jag Patricia och Natta och dom ville hänga med på birsta och det ville dom, så vi fick skjuts av Patricias morfar. Vi kom till birsta runt 11-12 och var där till ganska så sent, Hittade lite presenter iaf :) haha en liten kul grejj var att vi hade så tråkigt på slutet satt vi ville som slut på denna dag skojja till oss lite. Ne men vi gick som dom flesta gjorde och ropade upp i högtalarna. Haha skrattade så jag hull på dö! Haha "Natta persson söker Sara ryden och Patricia bergman gå till stora entren" haha det som var det roliga var att Natta stog och köpte hamburgare och det var patricia låtsades vara Natta. Haha aja lite kul vare ^^,

Ons (idag)

Älsklingen sov hos mig ( som vanligt ) ;D  vi har myyst hela dagen typ men nu skulle han hem för att byta bil för han hade sin mammas och hon hade hans för att älsks bil skulle tina lite :D Så nu ska jag på birsta igen för att handla det sista. Natta följer med mig och vi blir väl där ett tag. Får se vad vi hittar men ska nog försöka hitta nått mer åt älsklingen min <3 :D Aja nu måste jag skyynda mig innan ja missar bussen :o Aja Kraam hej :D


Day 06 – Your day

Day 06 – Your day


Min dag, ja idag så har jag inte gjort så mkt sov ju hemma hos älsk vi vaknade ganska sent troja?:o Sedan låg vi och myste ett bra tag. Pratade lite och sånt, sedan började vi klä på oss och var tvungen att sopa av allt snö på bilen och grejjs. Sedan skjutsade han hem mig för han ska på middag med jobbet, när jag kom hem så fikade ja 2 mackor. Sedan kikade ja på tv lite och kolla på mamma som sprang fram och tillbaka för att hon skulle göra sig fin, hon ska också på middag med jobbet. Sedan for hon och ja gick upp på mitt rum satte mig vid datorn och har kollat lite bara, snart kanske Natta kommer men hon skulle tydligen baka klart :p Funderar starkt på att gå och ta en varm dusch är typ som en isbit :o Vet inte om älsklingen skulle sova hos mig idag, vi får se hur det blir med det :) Men ni får ha en bra lördagskväll ! Kram!


Fredagen!

Kan ju inte påstå att det var en bra dag, men alla dagar är ju inte bra och man får inte alltid som man vill. Men började med bråk på morgonen, elr bråk och bråk mest tjaffs. Men mer mot dagen löste sig det som tur var. Satt och väntade i typ 3 timmar på allt älsklingen skulle bli klar på middagen! :) Men vart så tråkigt att bara sitta, satt gick ut och var med Patricia och några fler! :) Var kul att träffa henne var ju ett tag sedan. Då ringde älsklingen och sa att han var klar, men ville vara med patricia ett tag till satt han fick vänta en halvtimme. Sedan kom han och hämtade mig vid maaz, vi åkte en sväng till birsta först sedan hem till honom och myste. Sedan ville jennifer och alex att vi skulle komma ut en stund så vi gjorde det men vart inte så länge, Vi åkte hem igen och skulle sova men vart inte riktigt som planerat. inget jag vill gå in på men allt löste sig iaf, och nu hoppas ja på inge mer bråk-

Förresten var på väg att bli påkörd igår :o skit läskigt! Men dom hade skottat allt snö på trottoaren satt det gick typ inte och gå där eller jo men vart as kallt om fötterna. Så gick på sidan av vägen, och då kommer det en lastbil i full fart fick ställa mig på sidan fort som fan och kände endå hur den snuddade i jackan :o


ne nu drar ja ut :D

Vet ni vad, nu har ja väntat i flera timmar på en person men nu börjar få riktigt tråkigt, så jag drar ut :)
Mobilen är med skriver väl nått inlägg senare. Men nu får ni alla ha en trevlig fredagskväll! :D Kram
från sara banan ! :D









2010

under HELA 2010 har du:
Druckit alkohol? - japp :D
Rökt? -a  :p
Snusat? - japp
Varit full? - hehe ja kan man säga :p
Rökt vattenpipa? -japp :)
Däckat? - japp tyvärr
Kysst en främling? - japp
Kramat en främling? - jao
Fått ett sugmärke? - yes
Gjort ett sugmärke? -yes :)
Har haft oskyddat sex? - ao :p
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? - mm :p
Kysst en kille i klassen? -  nej
Gjort något dumt? - japp
Gjort något som du ångrar? -kan man säga!
Strulat med ditt ex? - ex kan man ju inte säga att d är riktigt :p
Sagt nej till sex? - haha japp
Fixat dig i timmar? - ne inte i timmar :o
Gråtit inför mer än 10 personer? - nope
Smygit ut? - neh :p
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? -ja
Sovit bredvid någon av samma kön? - ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? - Ja
Lekt med någons känslor? - näe
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den?- jaa
Gråtit dig till sömns? - ja typ
Gråtit framför någon du älskar? - japp
Har haft sex ute i skogen? - näe :p
Kysst en tjej? - japp haha
Vaknat av att du gråter? - typ
Skrikit ord som hora och slampa till någon - a tro det ;p är inte säker
Mått bättre eller sämre av alkohol? - japp
Slagit någon på skoj? - japp
Blivit slagen på skoj? - jao
Lärt känna över 10 stycken nya människor? - tror d :p
Gått bakom ryggen på någon? - näe
Varit på sol semester? - noep
Badat i havet? - ne inte i havet troja:o
Har haft snöbollskrig? - a lite :p
Sett en hel fotbollsmatch? - näe
Inte sovit på en hel natt? - hehe yepp
Varit på sjukhuset? - japp
Sovit i över 12 timmar? - ja :p
Sett en film mer än 10 ggr? - näe
Tagit någon i röven? - hah ja
Lärt känna någon via internet? - yepp
Velat dö? -
Fått ett IG? - haha ja
Åkt buss i över 10 timmar - ne :p
Varit ute en hel natt - japp :)
Blivit tagen av polisen - japp
Svikit en vän - nja ? vet inte ?


Day 04 / Day 05

Day 04 -What you ate today

hahah så ointressant! men men

Hmm klockan är ju bara halv 9 en så länge har ätit en macka och druckit ett glas oboy
Skriver väl vad ja ätit med sedan då ;P





Tar den här på samma gång!
Day 05
Your definition of love

Hmm, ja kärlek kan man ju förklara på så många olika sätt och alla har ju sina åsikter om kärlek.
Men ska förklara lite vad ja tycker och tänker om kärlek, Kärlek är det finaste som en människa kan ge en annan. Man ska vara rädd om kärleken och den man älskar, för som många säger man vet inte vad man har för en man mister det/den. Kärleken är så speciell, en sån härlig känsla är så skönt att ha någon som man verkligen kan lita på, prata med och som man helt enkelt vet är på ens sida och finns. Kärleken är nått underbart som man verkligen ska vara rädd om. Nu pratar jag om all sorts kärlek till vänner, familj, pojkvän/flickvän. Ja men allt! Man ska ta vara på det man har och visa att man älskar dom tillbaka också.

Sen har ju kärlek sina konsekvenser och negativa sidor, men det är då man måste vara stark och endå tänka på det som varit bra. Sen är det ju jävligt svårt men man har ju gett sig in i det hela och man vet ju nästan att det kommer en dag då det kanske inte blev det man ville. Det är ju det lite sämre med kärleken, att man någon gång kankse mister den också. Jag säger inte att det blir så för alla men för dom flesta om jag ska vara ärlig, men men för vissa går det jätte bra också, och det är ju det man hoppas på. :) 

Sen otrogenhet förstår jag mig verkligen inte på, elr att man ska sitta och dryga med andra medans man har tjej/kille ? Vad får man ut av det då? Inte ett skit.. Det jag ville komma fram till att varför vara otrogen tex ligga med någon när man har den man älskar? Ska man mista den man älskar för ett ligg? Ne skulle jag aldrig göra iaf! Det som är så himla hemskt är att dom flesta är otrogen och flickvännen/pojkvännen vet oftast inte om det. Det tycker jag är så jävla falskt. Sen att sitta och dryga med folk tycker jag inte heller om, det är väl ingen mening med det? Antingen har man en flick/pojkvän och håller sig till den. Eller så är man singel och knullar med vem man vill och drygar med vem man vill om man tycker det är så kul :)

Hehe vart lite mkt text men finns så mkt mer man skulle vilja skriva om kärlek, för kärlek är så stort. Men blir inge mer hehe ni får nöja er med detta, har ni frågor kommentera gärna :D kram!



Inte som planerat

Hejhej, igår vart inte riktigt som planerat hehe. Efter älsklingen hade varit på jobbet så kom han hem till mig, vi åkte ut en sväng sedan åkte vi hem till han. Båda var typ as trött så båda somnade när vi kom hem till han, hhah troru jag kom upp och åkte på birsta.. hah nej! Men men jag får ta det någon dag framöver. Men har inte så mkt tid kvar men hinner nog! :) Iaf när vi vaknade så fikade älsklingen sedan åkte vi hem till mig, myste och kollade lite på tv, kikade lite på datorn och sånt. Hehe, sedan somnade vi igen men var bra satt älsklingen var pigg idag när han skulle på jobbet. har varit vaken sedan han for och ligger typ bara och kikar lite på tv och datorn, zorro ligger här bredvid och myser till sig också. Hehe men nu ska jag kika lite på tv trojah men ni får ha det så bra kraaam! :D






snart shopping ;D

heheh nu har jag storstädat hela övervåningen :) duktig jag är va?  Ne men har städat och har nyss duschat as sköönt var det. Snart ska älsklingen komma och vi ska åka ut en sväng sedan ska jag med mamma på Birsta! :) Ska bli kul, måste köpa presenter :o det är fan julafton snart ! :o Fan vad fort det får egentligen om man tänker efter. Buhu saknar sommaren iaf men tur att det kommer börja vända snart :D Längtar! Ne men nu ska jag fixa mig lite och vänta på älsk.. Kraaaamisar :D


hahah lite roliga videos^^

Haha, fy vad hemskt egentligen. Men jävligt kul endå! :D


haha snygga miner hon får till :D




hahaha!




hmm..

heheh klockan är nu 07.15 och får verkligen inte somna, men måste vänta på att älsklingen kommer vid 1300 ;p Funderar på att säda rummet, gå en prommis med zorro elr göra nått annnat men som vad? Aja måste göra nått satt jag inte somnar men storstäda rummet blir nog super bra. Behövs också.. och just jah, detta låter ju inte som mig men måste verkligen försöka sluta röka också. Ska inte sluta på engång men börja minska, får hoppas på att jag fixar det, vi får se tänker inte stressa mig själv till nått :p Men jaja nu ska jag väl börja med städningen medans jag endå är rätt så pigg. Kraaaam så länge ! ;)












Min födelsedag :)

Hejhej bloggen, fyllde ju år igår dagen tillbringades med mamma,pappa,syrran,brorsan, natta och älskliiingen min <3
Var väldigt trevligt.
Av mamma  och pappa fick jag : 500kr, ciggpaket, lite godis :D
Av syrran fick jag 200 kr
Av brorsan 200 till mobilen :D
Av älsklingen: presentkort och tungpiercing :D


AS glad :D

Mamma,pappa,jag och älsklingen åt tacos :D var as gott sedan kom ju dom andra så då blev det en liten tårtbit :D
Sedan myste jag och älsklingen hela kvällen somnade ett tag och sen dess var vi vaken och pratade och kikade lite på datorn. Nu har han åkt på jobbet och jag ska väl duscha av mig och sedan se på tv elr nått :) Sedan ska jag vara med älsklingen en stund, sedan blir det birsta med mamma. Älsklingen sover här i natt igen WIIHOO :D <3


lite fler läsare ser jag:D

Hej hej har fått lite fler läsare ser jag,
hoppas ni stannar kvar och fortsätter läsa min blogg!! :D
love yah !

födelsedagsbarnet ;p

Hejhej, vaknade gasnak sent i dag typ vid halv 2 sen låg jag och drog mig ett tag nu ska ja fixa i ordning mig lite, älsklingen kommer snart :) han har väntat på mig, stackarn :o brorsan och  syrran kommer förbi sedan också hihi :D Sedan ska vi äta tacos muums va gott ! :D sedan blir det väl kanske en litet tårtbit, är inte säker kanske :p  aja vill endå inte bli äldre på nått sätt haha jo 20 inge mer.. haha såg ett program med jätte gamla människor. Gud vad hemskt att bli gammal :O haha aja är nog ett bra tag dit ju.. ne nu blire en snabb dusch sedan pussa på älskligen <3333333333333333333 ha det bäst !



Älskar den här reklamen också :)


FYLLER ÅR :D

Hejhej älsklingnen åkte hem för ett litet tag sedan saknar honom redan. Idag fyller ju jag år eftersom klockan är över 12 men blir ingen rolig natt eftersom älsklingen inte ska sova hos mig, han var tvungen att sova hemma eftersom han och hans pappa ska åka köpa en golf i morgon :D Men han skulle komma hit efter det, ska bli kul längtar som fan tills min älskliiing kommer ! Kikar lite på tv och på datorn.. har tråkigt ska väl försöka sova snart. Ska bara vänta på att älsklingen ringer och säger godnatt :) Aja ha det bäst :D


Haha älskar reklamen :D


en chans

Nu har jag gett det en chans i hopp om att det ska lösa sig, hoppas på det och tror på det. Man måste bara vilja, försöka och kämpa, ska göra det, för det är de värt! :)






festlokal?

Hejhej, fyller ju år och tänkte ev kanske hyra en lokal men det är så jävla svårt att hitta? :s Får panik kan typ ingenting om sånt där :p Någon som vet någon lokal som man kan hyra? kommentera gärna elr hör av er på annat sätt :D skulle vara kul annars får jag väl höra med någon annan :D


Day 03 – Your parents

Day 03Your parents

Mina föräldrar heter Elisabeth och Bertil, mamma är 56år och min pappa är 71år  nu tänker ni säkert gud vad gammal men ja så är det. vi bor tillsammans  och vi har alltid haft samma hus, asså vet inte riktigt vad jag ska skriva, mamma led för ca 1 år sedan  av sjukdomen alkolist men hon har blivit jätte duktig och slutade dricka har haft det ganska jobbigt under perioden hon drack och det var från när jag var liten tills nu då, elr ett år sedan.Pappa lider av ganska många slags sjukdommar, bland annat kol,astma,hjärtfel, och annat som jag inte ens vet var det heter. Har det ganska svårt nu med han och han blir inge bättre, utan det kommer nu bara bli sämre med han, han skrivit ganska mkt om honom i bloggen på senaste tiden som ni kanske har läst. Men nu går han på mediciner och vi har fått en hemtjänst som kommer hit vid morgonen och eftermiddagen som tittar till honom och sånt, och det känns skönt. Mamma och pappa har varit gifta i 15-16år ungefär inte inte 100% men tror det. Men dom har även skilt sig någon gång vad jag kommer ihåg gifte dom om sig på något konstigt sätt hemma ? :S aja var ganska liten då satt kommer inte ihåg exakt. Mamma jobbar iaf på Birstaverken och pappa jobbar ju såklart inte.
Ja är det nå mer ni vill veta så kommentera gärna :)




i feel better today^^

Hejhej,
Älsklingen kom i går vi pratade mkt, men vart tillslut något bra av det endå och nu får vi hoppas på att allting blir bra. Han sov hos mig åkte på jobbet typ 12.30 och sedan har jag väl bara tagit det lungt, tittat på tv och kikat på datorn. Efter jobbet ska älsklingen hem sedan ska han komma hit en stund, han kunde inte sova med mig idag för han skulle upp tidigt och åka och köpa/titta på en bil med sin pappa :) Sedan ska han komma till mig! :) Fyller ju år i morgon ! :D wiihoo men är inte speciellt peppad :p Ibland undrar ja vf ska man fira när man fyller år. Äta tårta och bli tjock haha, nedå men man får ju lite presenter iaf haha  (a) :D Funderar på att gå och duscha och sedan poppa lite musik och chilla. Vet inte riktigt en, längtar till älsklingen komme iaf :)<3  Aja ni får ha det så bra
puss och kram från sara banan :D



vad ska man tro?

Vet inte vad ja ska skriva riktigt förutom att det är ett hål inom mig just nu, vet inte vad ja ska tro elr tänka just nu. Det enda som ploppar upp i mitt jävla huvud är eran koversation,  när jag hade som mest börjar lita på dig sedan sjunk det så fort jag såg det där. Du kanske tyckte det var ett "skämt" men det tyckte inte jag, Känns inte som från början när vi vart tsm, och jag hoppas att allt kommer ordna sig tillslut. Men just nu vet jag ingenting.. vi får se vad detta leder till hoppas iaf på nått sätt att det ska bli bra igen. Att jag ska känna som jag gjorde från början av vårat förhållande, vill kunna lita på dig och ska försöka. Men kan inte garantera att det kommer gå, och att ja kommer klara av det medtanke på allt som hänt. Men det andra har jag försökt att glömt men på nått sätt sitter det kvar i huvudet, så svårt att bara släppa och gå vidare även fast man vill det. Älskar dig mest i hela världen och det vet du iaf! Hoppas det löser sig<3

day 2 - your first love

Min första kärlek


Kan ju säga så här att har hållt på med några st, trodde jag var kär och sånt. Men när jag vart tillsammans med Peter så kan jag säga att det var ingenting, har aldrig kännt så som jag känner för han! Hull på med honom för typ 2 år sedan kan man säga, Redan då tyckte jag om honom väldigt mkt var nått speciellt med honom och det är den en. Men då blev det ingenting mellan oss pågrund av en sak som hände, som jag inte vill ta upp sedan började vi att skriva igen och alla minnen med han kom tillbaka. hull på  ganska länge men nu har vi varit tillsammans i ca 2 månader. Ongrar ingenting och jag har aldrig varit så kär som jag är i peter! Han har en stor plats i mitt hjärta och kommer alltid att ha det. Är så glad att jag träffade peter har ju världens bästa pojkvän! :)

Kan prata om allt med honom, kan vara mig själv med honom som jag aldrig kunnat med någon annan. Känner mig trygg och älskad av honom, han bryr sig jämt och är alltid glad och omtänksam, Älskar honom otroligt mkt finns ingen som jag älskar så mkt som han vill aldrig förlora honom. Han är jämt så gosig också och ska alltid komma och krama och pussa på en :) min gosunge! Kommer aldrig att lessna på honom hur mkt vi en är med varandra, det går inte att lessna på en sån underbar kille som honom. Är så glad att jag har honom och
 älskar honom över allt annat!



Peter nordling <3








helgen

Hejhej, helgen tillbringades med Älsklingen och Natta.. vi åkte runt lite i stan och birsta, fast blev inte så länge eftersom Älsklingen skulle jobba. Sedan har vi väl mest tagit det lungt har inte gjort så speciellt mkt, Nu har jag iaf lyckats att vänt tillbaka dygnet (y :) jaja nu äre måndag och älsklingen har åkt i från min han skulle fylla på olja till bilen och göra lite annat, Sedan ska han på jobbet. Jag kikar på tv och har lånat älsklingens dator för att kunna skriva lite :) Ska storstäda rummet idag också sedan kommer nog Natta hit och gör mig sällskap, vi får se vad vi hittar på, älsklingen slutar iaf 20.00 då ska vi nog vara med varandra. jaja skriver väl något mer sedan har bra så länge kram! :)

blev en bild på älsklingens bil :)
 


Day 01 - introduce yourself

Hejhej, Nu ska jag berätta lite om mig själv.




Jag heter Sara Ryden, är född 93 Bor i Bergeforsen och har bott där i hela mitt liv. Som liten var jag rätt så bortskämd haha var typ den lilla bossiga som man säger så, fast det var rätt så många andra också. Jag har alltid bott med min mamma och pappa,  bodde även med några av mina syskon också men inte alla en del hade redan hunnit flytta ut. Jag var "sladdisen", Delade rum med min pappa som liten för jag var så otroligt mörkrädd kommer ihåg att  varje natt fick pappa sitta utanför sovrummet och läsa tidningen tills jag somnat han brukade även ge på musik  för att ja skulle somna lättare. Tillskillnad från många andra så kallades jag ett jätte konstigt smeknamn typ det brukar ju vara söta smeknamn, men mitt var det fulaste jag hört.. nämligen Käckling. Det namnet använder mamma en idag fast typ när hon ropar på hunden. Haha x) Jaja har iaf 8 syskon.. Kommer ihåg när en utan mina syskon bodde hemma (sussie), hon hade rummet jag har nu. Kommer ihåg hur hon tog hem massa killar och jag vart alltid så kär i dom och ritade massa teckningar och ville komma upp och vara med dom. Men fick jag typ aldrig haha x) Var ganska rädd av mig när jag var liten också, typ orolig över minsta lilla. Som om jag ramlade och skrapade benet, så trodde jag att jag skulle dö?:S hah knäpp jag var! Dom som jag mest var när jag var liten var Angelica och josefine det var liksom vi som var bästa vänner, Fast jag är ju moster åt dom och kanske var df vi var så nära. Kommer ihåg att vi bråkade jävligt mkt kunde aldrig vara tre utan alltid en som vart utanför, haha kanske ni känner igen? :)

Iaf nu på senare år så gick jag på sörbergeskolan, och ett år på IV och ett "halvår" på timrå gymnasium. Men hoppade av, av massa olika anledningar. Gick hotell och resturang och det var inte min grejj ingenting som jag vill bli. Så har iaf hoppat av skolan och har ingenting att göra på dagarna förutom Älsklingen och kompisar, frånbörjan var det riktigt skönt endå skönt nu också, men får ju typ inte en krona. Som tur nu håller jag på att få hjälp med kanske en praktikplats elr så var det nått annat dom skulle fixa xp

aja ska väl inte skriva för mkt är det nå frågor så får ni ju gärna kommentera :)

här kommer lite bilder:D
(klicka på bilden för att få den större)


.

Day 01 - introduce yourself
Day 02Your first love
Day 03Your parents
Day 04What you ate today
Day 05Your definition of love
Day 06Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08A moment
Day 09Your beliefs
Day 10What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14What you wore today
Day 15Your dreams
Day 16Your first kiss
Day 17Your favorite memory
Day 18Your favorite birthday
Day 19Something you regret
Day 20This month
Day 21Another moment
Day 22 Something that upsets you
Day 23Something that makes you feel better
Day 24Something that makes you cry
Day 25A first
Day 26Your fears
Day 27Your favorite place
Day 28 Something that you miss
Day 29Your aspirations
Day 30One last moment

kanske, kanske inte?





Hej, ne asså funderar starkt på att gå och lägga mig och kika på en film elr somna. Är bara tråkigt att sitta upp och ner och inte göra någonting.. Hua haha ne men får väl se om det är nått på tv elr om jag hittar någon bra film. Aja skriver i morgon så länge får ni ha det super bra! kram

.




Fråga 1 : Hej, Vad går du för linje ?
och om du fick önska dig nått vad skulle det vara isf? Är ditt hår äkta?

Svar :
Hej, jag går inge linje :p om jag skulle önska mig nått så skulle det vara
att min pappa blev frisk!
ne asså inte det jätte långa det är löshår :)



Fråga 2: Har du många läsare?

svar : nae, men jämfört med förut har det ju stigit :)



Fråga 3 :
har du linser?..


svar : Nej, det har jag inte:)


Fråga 4 från patricia :
varför är inte vi med varandra längre? ;)
vad har du för strumpor på dig idag? :D


Svar:
Varför vi inte är med varandra längre kan jag faktiskt inte svara på, Vi kanske var
med varandra för mkt lessnade lite. Vad vet jag? Men du vet att det är bara att ringa om du vill hitta på nått :)
Vad jag har för strumpor.. eh haha inga just nu ligger i sängen och tycker det är mysigare utan strumpor:D


Fråga 5 : Hur lång är du och hur mycket väger du?
Finns de någon speciell anledning till att du vill gå ner i vikt? :)


Svar: hehe, du kanske inte kommer bli så speciellt nöjd över svaret men jag brukar inte säga
vad jag väger, tycker inte om att berätta det för någon. Jag är 1,66 +  lång iaf:) ( har inte kollat det på länge :o men ska skriva exakt när jag kollat.Varför jag vill gå ner är för att jag skulle må bättre i mig själv då, sen är det ju inte bara att jag ska gå ner i viktutan träna upp konditionen och sen är träning och bra mat bra för kroppen satt det skadar ju inte. Må bra och gå ner på köpet är ju lätt värt ett :)

Fråga 6: passa på att fråga då, Du behöver inte svara om du inte vill, Men varför är din pappa på sjukhuset? :(


Svar :
Han är på sjukhuset för att han lider av en sjukdom som heter kol, du kanske inte har vet vad det är men
det är en lungsjukdom som du aldrig kan blir av med. Finns inge botemedel för det och du får det oftast utav rökning. Han har haft det typ hela mitt liv och sjukdomen förvärras för varje år, sen har han fel på hjärtat också!:/

tack för alla frågor ni ställt.. hoppas ni vart nöjd endå även fast ja kankse inte svarade så bra på vissa ;)


I will follow you into the dark

Hmm vet inte riktigt hur jag ska börja men känner iaf att jag måste få skriva av mig. Kanske finns någon med samma känsla och det är skönt och veta att man inte är ensam vilket det känns, Jag älskar min Pappa över allt annat finns ingen som han. Alla är ju anorlunda på sitt sätt och pappa har verkligen en humor som ja älskar, han ställer alltid upp för mig vad det en är och vill alltid mitt bästa. Känner redan nu hur mina tårar börjar rinna. En pappa är ju en pappa, liksom en del av ens hjärta och liv som alltid kommer finnas kvar där vad som en händer. Hela mitt liv har jag levt med tanken att han snart kommer gå bort, folk sa det till mig att jag skulle vara försiktig. Men jag kunde inte ta det, tog inte åt mig av vad dom sa för jag ville inte höra, jag ville inte tro på det. Så jag stängde bort dom och tänkte på nått annat sedan nickade jag bara och gick. Har verkligen inte varit guds bästa barn, har bråkat med så många i min familj..speciellt mamma och pappa. Dom som ställt upp mest för mig! Verkligen visat att dom funnits och jag har verkligen inte visat ett skit tillbaka. Känner hur tårarna rinner ner för mig kind när jag skriver det här, tror ingen riktigt förstår min känsla.. ingen kommer nog att någonsin förstå den heller. Önska jag kunde spola tillbaka tiden och verkligen visa hur mkt du betyder för mig. Hoppas du får komma hem snart pappa.. Synd bara att du inte riktigt kommer vara dig själv .. efter allt dom ger dig :'( Har ennu inte förståt, kommer nog inte riktigt att göra det heller.

Vi ska iaf få hjälp hemma nu, är endå glad för det.. Eftersom Pappa vill vara hemma med oss för det är ju det han kämpar för just nu, att få vara med oss! Så ska han få det ist för ett sjukhem! Han behöver verkligen hjälp nu och det är tur att det finns hjälp. Klarar inte av att skriva nå mer.. egentligen finns det så många ord jag skulle vilja få fram. Men det går inte.. Klara det inte!

Älskar dig pappa! kommer alltid att göra det<3






birsta

Hejsan, var på birsta till 3 då kom mamma och hämtade mig och natta vi skjutsade hem Natta och älsklingen kom till mig. Båda har ju dygnat satt vi var as trött och somnade haha fett skönt endå, men nu är vi vaken igen. Fast Älsklingen åkte hem för att käka och duscha och jag har också nyss duschat! Sitter just nu vid datorn och tänker på om jag ska vara med älsk idag elr inte. Vi får se hur det blir aja ha det bra!

köpte iaf nå ansiktsmask och scrub:)
vart inte så mkt men ska dit nå mer snart

snabbt inlägg!

Hej hej alla söta läsare! Nu måste jag verkligen skynda mig! Tänkte bara säga att nu blir det Birsta med Natta! :) Hoppas jag hittar något fint.. kommer upp på bloggen isf ;) Men men nu ska jag springa ner till bussen kram på er!




Dj tiesto



yeah!


Julian Dj & Davide Sonar - techno noise


showtek - colours of the harder styles


hardstyle mix


god morgon alla söta läsare:D

Hejhej, är as glad idag as pigg också sitter och poppar lite music ;) och väntar på att Natta ska komma hit! :) Mamma åkte nyss på jobbet snackade med henne lite innan, om pappa och sånt. För er som vill veta ligger han fortfarande inne på sjukhuset :/ Hoppas han piggnar på sig snart! Sitter och dricker en kopp caffe nu Älsklingen ska väl komma vid 9 tiden, Han ska göra lite grejjer innan bara! Sedan ska jag vara med honom vad vi ska göra vet jag inte riktigt en. Men kommer ju ett till litet inlägg senare, Ne nu ska jag städa undan lite och skölja ur hårinpackningen.

Ha en underbar morgon allihopa Puss och kram från Sara banan! :D






Asså ser inte hur min blogg ser ut ?

Är nå fel på internet trojah.. men ser inte hur min blogg ser ut och jag har hållt på att ändra och massa skit satt vet inte hur det ser ut .. men Hoppas på att det ser ganska okej ut.. förväntar mig inte att den ska vara snygg men har bytt header och bakrung många gånger men får aldrig riktigt in den som jag vill ha.. Så tog vanlig vit bakrund och snart kommer den header jag ska ha! :)

bakrunddd

Men jaja.. klockan är mkt, Jag börjar bli trött.. Kanske ska sova hos Älsklingen, beror på om jag är vaken så pass länge.. Men annars skulle han komma efter han lämnat in bilen! Sa han iaf får väl hoppas på det :) Men men nu ska jag fortsätta med att fixa bloggen lite till och hoppas på ett bättre resultat en det här iaf :)

ursäkta

ursäkta mig

Seriöst min blogg ser förjäääävlig ut just nu, håller på att fixa den nu hoppas att nästa gång du kikar in på denna blogg så är det fixat.. just nu fyyy vad hemskt! Aja ska fortsätta






dreams




Asså alla har väl drömmar, kanske inte från början men dom kommer. Har inte riktigt funnit min dröm en vad jag vill bli,göra? Men vet iaf att jag vill inte ha ett  vanligt "svenne" jobb som typ Ica,handel,resturang. Jag ser mer mot nå större, Men krävs ju mkt tid,ansvar och massa annat för att kunna nå det målet. Sen har jag inte någon lust att bo i sverige över huvudtaget, Vill mer till nått varmare land. Träffa nya människor, lära min nta saker.



I lilla sundsvall vet man ju allt, alltid samma saker hela tiden.. Finns inge speciellt roligt här. Alla känner alla.. tycker det är så  jäkla tråkigt! Men familjen och vännerna har man ju här så det skulle ju vara lite svårt endå, och sen att man är van lilla sundsvall. Åker man utomlands tex då är det ju nått helt annat och så förvirrad som jag är läju jag inte ska fatta så mkt heller haha x)




love it

Gigi D'agostino - Mi sta culla Cassa



Gigi D'agostino - Lo sbaglio




Älskar sån här musik, högsta volym, bra bas och bara bli inne i låtarna..
Musiken får mig att må bra det är som en medicin! love it


Vill verkligen gå på denna!!! :D



im the Dj!

HejsanHejsan,  Vaknade as seent idag.. fick nästan lite ångest. Älsklingen åkte hem för han skulle hämta lite nya kläder, och ta med sig lite mat till jobbet. Men Natta kom hit och gjorde mig sällskap. Just nu så står hon och dansar haha sötiiis, Jag leker Dj och hon dansar! :D Men men nu ska jag vara lite social med henne kanske kommer nått roligt videoinlägg snart :D puss och kram på er sötiisar

och kommentera gääärna! :D



träning och kost

Hejheys
Har iaf hur jag ska äta nu..på mitt sätt som funkar för mig. Men kom gärna med egna tips om ni vill :)

så här ser det ut för mig:

Frukost: Antingen gröt, flingor, en macka och ett ägg, yoghurt
Te, vatten, mjölk

Middag: helst sallad, kyckling, yoghurt m.m
vatten elr mjölk

Fika: frukt, sallad, flingor


Träning:

Promenad
: varje dag!
Har en träningsmaskin hemma: Den ska jag trampa på 4 dagar i veckan i 30-60 min
Hantlar: 4 dagar i veckan
sittups: varje dag 20 st
benlyft : 10 st

funderar på att ut och springa 4 dagar i veckan också 30 min.

Men börjar med det här och ökar på mer och mer
Hoppas på ett  bra resultat nudå! Ska vinna!




Får inte äta :
godis, chocklad, chips, fet mat, kakor, m.m
söötsuget ska bort!

Får inte dricka
:
oboy, drickor, och andra sockriga drickor.




Ska köpa hem vitaminer
  • C- vitaminer - 1-2/dagen
  • Omega 3/dagen
  • Magnesium1/dagen



ett litet videoinlägg kanske? :o

Haha, äntligen har jag fått till det. Satt här kommer ett litet videoinlägg..Är så trött så jag vet inte riktigt vad jag surrar om egentligen men någonting är det ju!? hehe. Mitt första satt ni behöver ju inte tro att det ska vara värsta ..  wojhoo elr vad man ska säga..men hoppas det duger. Fler och bättre videoinlägg kommer att dyka upp satt håll utkik:D


haha så otroligt ful! :D



Pressure - Ganja make the world go round


Myyys!

Hejhej alla söta läsare! Tänke iaf mysa till mig lite nu finns inte så mkt att göra så tänkte slå på en film och göra popcorn kanske, Bara ta det lugnt! Undra vad det är på tv också? Kanske finns nå bra där man kan titta på:)

elr undra om jag ska göra varm oboy hmm?.. låter gott och nu när det är så kallt.
japp så blir det, varm oboy.. senare kanske det blir popcorn :)

Saknar min älskling gör jag, men han kommer vid 06 tiden. Hihi längtar redan :) <3

Tänkte iaf har ni nå tips på någon bra film? Kommentera gärna!





GLÖM INTE

Glöm inte att jag har frågestund om du bläddrar ner lite,
Passa på att fråga vad du vill och hur många frågor du vill:9
blir bara glad av mer kommentarer!





gud vilket lång inlägg..

Hejhej, Älsklingen kom hit vid 06 tiden efter som det var då han slutade jobbet, myste och somnade efter ett tag.
Vid tre skulle jag på "soc möte" är ett annat slags möte egentligen men liknar ett socmöte, eftersom det har med mina brott att göra, Och lite annat. Satt på mötet iaf i typ en timme medans var älsklingen i birsta, På mötet pratade vi om allt möjligt, men även om jobb. Vilket är ganska svårt endå medtanke på att jag inte har någon utbildning, men han skulle försöka kolla runt om det fanns någonting man kunde börja med. Vet inte hälften vad han skulle kolla men han skulle försöka fixa det åt mig. Har ju riktigt tur ibland asså, att det finns sånna människor som ställer upp man ska vara tacksam att man har dom endå, Iaf efter mötet fick jag stå ute och vänta ett bra tag innan mamma kom och hämtade mig IS kallt måste jag bara säga, Men hon kom till slut som tur var.


Sjukhuset

Efter det så åkte vi hem och käkade sedan kom älsklingen och vi alla åkte till pappa på sjukhuset, han mår inge vidare bra fortfarande dåligt, vilket tyder på att han verkligen börjar bli sämre. Förut så blev han alltid lugnare på bättre på sjukhuset, men nu är han lika dålig det som är tur är väl att dom har resurser för det. Vilket vi inte har hemma förutom syrgas då, Men men vi satt där ett bra tag sedan åkte jag och älsklingen hem till mig han käkade sedan låg vi och myste tills han skulle åka på jobbet. Nu sitter jag har iaf nyss duschat, dricker en kopp kaffe och bloggar, det är väl perfekt det.

ambulans körde fast

det här var från igår när dom skulle hämta pappa.
http://st.nu/medelpad/ljustorp/1.2558200-annu-en-ambulans-fast-i-snon
Det kanske inte var akut.. MEN det tog minst en timme för dom Innan en annan drog upp dom..
Blir så less, Det var tur att det inte var akut.. men tänk om det hade varit det? Tänk på någon annan som kanske är på väg att dö och ni har inte ens riktiga bilar för att kunna hämta dom och hjälpa dom.. då har ni inte tid att köra fast. Jaja.. måste också påpeka att under timmen dom hull på så blev pappa mkt sämre också tog nästan en timme för honom att kunna resa sig upp och sätta sig på båren..  måste också säga att under det senaste året som han har fått åkt in på akuten  har dom kört fast varje gång. Sist fick dom bära ner pappa på en bår.. han som inte kan andas ute när det är kallt. Ner till vägen där ambulansen kört fast.. då vart han jävligt dålig ( nära döden)
Riktigt hemskt tkr jag! 



Frågestunden

Tänkte bara säga att svaret till alla frågor ni har, kommer jag troligtvis svara på i ett videoinlägg:D
Haha men vill ha massa mer frågor KOM IGEN NU FRÅGA PÅ ! :D



kram på er!

Frågestund!:)



Nu har ni chansen att fråga vad ni vill, exakt vad ni vill :D
kom igen nu,Tänk på vad just du vill ha svar på och våga kommentera!:)
säger till när frågestunden är slut! :)

träning på G (:

Hejhej alla sötisar!
Måste bara säga att ja har rätt så tråkigt... Vet inte vad jag ska göra riktigt. Är inte trött heller så kan inte sova, Funderar på att träna lite varför inte passa på nu när man endå inte har nått att göra? Träna,sedan en varm skön dusch. ja det låter perfekt! Ska först ut en sväng med hunden också. Blir toppen det! Blir att lyssna på musik när jag går, älskar det! Man blir liksom i sin egna lilla värld då! :)



läs dig less,

Hejhej, Helgen tillbringades med älsklingen, Natta, isa och lite annat folk som kom in i bilden, orkar inte förklara så mkt var endå inge speciellt som hände, men men fråga om ni vill veta något! :)


mindre roligt (idag)

jag och älsk vaknade av att mamma kom in i mitt rum och sa att pappa skulle åka in på akuten :/ Var inte så rolig morgon, och ambulansen körde som vanligt fast.. tog en timme innan den andra bilen som skulle dra upp ambulansen kom. Men tillslut lyckades dom få upp den! Synd nog han pappa bli sämre men han ligger på sjukhuset nu som tur är. Vill ju ha han hemma , men känns endå trygt på nått sätt när han är där, för då vet jag att han får hjälp när han behöver det. Hoppas bara han piggnar på sig nu, och få komma hem.


Älsklingen åkte iaf nyss på jobbet han slutar 6 i morgon och då ska han komma hit:) Fast jag ska på socmöte klockan 1 men kommer nog gå bra. Får jag hoppas! :) Men ska även ta upp nå extra jobb jag kan få medtanke på att jag inte har en krona just nu, Men det skulle nog gå bra sa dom! Så vi får hoppas på det nu. Skulle vara skönt att få nått att göra på dagarna, och sen att få pengar ;) Skulle behövas nu så här inför jul! Ska väl på Birsta någon dag framöver nu också och kolla om jag hittar nått fint! Men nu ska jag städa till lite grann och sånt. Göra mamma sällskap kanske? slipper hon vara ensam, ska nog gå en promenad med zorro också. Finns ju lite saker att göra så får blogga lite senare igen om det händer nått speciellt :) kram på er så länge

bli en bild på katten maja, r.i.p
dålig kvalite på bilden men orka bry!






pappa<3

Jag vet att jag inte varit världens bästa, det vet jag! Vi har haft våra stunder där vi bara bråkat, men även vissa som aldrig går att glömma, Du har alltid varit en underbar pappa, den bästa man kan ha ! <3 och vad som en händer ska du veta att jag alltid finns för dig och du är min favorit, du är så rolig ! :) Vet att jag bara bråkat nu för det mesta, och jag vill be om ursäkt för det. Men i vilket fall jag ÄLSKAR DIG överallt annat och ingen någonsin kommer att ta din plats! ingen i hela världen! Svårt för mig att se dig så där dålig för jag önskar bara att jag kunde hjälpa dig vilket jag inte kan och det känns hämskt ÄLSKAR DIG IAF <33333333333333333333333333333333333333333



hejsan hejsan

Kommer videoinlägg snart det lovar jag, inte för att jag kommer vara seriös om ni tror det. Men kommer bli lite roligt =) Håller på att bli medlem på videofy, men det tar ju ett tag innan dom godkänner :) aja sitter med Natta fortfarande. Vet inte vad vi ska göra om vi ska dra ut elr bara vara inne, Vet inte vad älsklingen hade tänkt att göra men han låter mest trött och ville bara vara hemma. Satt vi får se hur det blir:P  Men men nu ska jag vrida på volymen och börja göra mig i ordning. Är bra och vara redo om det blir nått! :) aja hoppas ni får det en rolig kväll kraaam!


blir en gammal bild på mig och alicia,
har ser hemst ut, med tanke på att ja blev......

hejhoppgummisnopp!

Hejhej, var med älsklingen i går han kom och hämtade mig sedan for vi in till stan och kikade och efter det var vi på birsta och hängde ett bra tag. Sedan vid 2 elr nått skulle vi skjutsa hem Peters kompis på vägen dit hände en tråkig sak, stackars älsklingen :/ Efter vi hade skjutsad hans kompis så åkte vi hem till mig så jag kunde byta kläder, sedan åkte jag vi hem till älsklingen och myste ett tag innan vi somnade. Vaknade ganska sent idag, han skjutsade hem mig för jag skulle ladda mitt batteri i mobilen, sedan åt jag lite och nu är Natta här och gör mig sällskap. vad vi ska göra ikväll vet jag inte men vet att jag ska sova med Älsklingen. Var egentligen menat att vi skulle åka till stockholm idag men blir någon annan helg ist:) aja men nu ska jag vara social med Natta skriver kankse senare kraaam !

bjuder på denna bild ;)

gå ner i vikt / PEPPA PEPPA!!!

hejhej alla bloggläsare!  Sitter med Natta just nu och vi ska verkligen ta tag i att gå ner i vikt. Har sagt det mkt förut men har iaf lyckats gått ner över 6 kilo men är på god väg att gå upp allt igen eftersom jag sket iallt. Men nu ska jag börja igen och ni får fan stötta mig!!  ska iaf gå ner till 50 kilo, men har även delmål för man går ju inte ner så fort. Jag och Natta ska tävla om vem som hinner först till det mål vi har. Så PEPPA PEPPA PEPPA

Ska iaf börja äta betydligt mindre, träna mkt! och har satt upp mål för att kunna nå den vikt jag vill till!

Kommer ju såklart också ge mig själv belöningar, men absolut inte godis elr något sånt utan mer typ kläder,tatuering,piercing och annat som får mig att peppa ennu mer.

Vill börja redan nu känner jag och vet att det säkert kommer bli svårt i början, men kommer nog gå ganska bra tillsist. Kollat på massa bilder på folk som gått ner och det hjälper en att tänka på att man kan verkligen gå ner mkt !Även fast det inte känns som så i början!

här kommer lite bilder som peppar mig till att gå ner i vikt!









Satt nu äre bara att köra på!

ifall ni har några bra TIPS kommetera gärna !!! var inte blyg, Skulle vara as bra om ni gjorde det!! :D

aja ha det bra och kram på er!

FREDAG!

hejhej bloggen! I dag är det Fredag, ni vet säkert att jag jämt förut brukade festa och sånt så fort jag hörde fredag men har verkligen trappat ner på det, vilket jag endå tycker är skönt! Tillbringar nog mest tid med Älsklingen nu! <3

Natta ville titta förbi här om en stund satt vi får se när hon dyker upp och gör mig sällskap! :) Älsklingen slutar 8 sedan ska väl han hem och göra lite saker så ska passa på att kanske hitta på nått innan då. Får väl se om vi ska göra något ikväll! :)

Aja har iaf ätit as god mat i dag, kyckling och potatis sallad gott var det iaf! =)

ska väl städa till rummet igen, blir fan stökigt hela tiden.. ligger kläder hela tiden. Troligen nog för att man aldrig vet vad man ska ha på sig och river ut allt som man lagt in i garderoben. Aja är inte så mkt men ska väl fixa det satt det är gjort! Men vi skriver väl nått mer sedan kraam! :)


haha bjuder på denna bild då;)


videoblogga?

Hejhej, har funderat på att börja videoblogga vad tycker ni? =)
kommentera gärna satt jag vet vad ni tkr?

Aja älsklingen åkte till jobbet vid halv 12, har varit vaken sedan dess och har väl inte gjort så mkt. Ligger mest bara och fryser i sängen och kikar runt lite . Har inte planerat att någonting specielt idag, vet iaf att älsklingen ska sova hos mig i natt men vet inte vad jag ska göra på dagen. Tänkte kanske ringa Nathalie
http://sivisamari.blogg.s en liten länk till henne, Aja skriver väl vad jag hittar på för just nu gör jag som sagt ingenting. Ne nu ska jag ta morgon ciggen och se om det finns nått på tv. Hejpa ;D








har tråkigt

hejhej, ja har städat duschat och allt nu väntar ja bara på älsk. Kunde ha åkt ut och gjort nått medans jag väntat på han känner jag men men nu är det för sent, längtar iaf tills han kommer. Finns inte så mkt att skriva just nu eftersom det händer inte så mkt just nu men tänkte var snäll och skriva något litet iaf, Men nu ska jag kila ha det bäst ! :D








stor städning

Hejhej, klockan 1 åkte älskligen på jobber och jag sov ett tag till , sedan vid 3 åkte jag till soc möte som jag skulle på. Gick väl bra där, Efter mötet åkte jag och mamma och handlade lite och sedan började jag att städa! är klar med hela nedervåningen nu och är bara övervåningen kvar.. källaren får mamma göra hah x) Efter jag har städat övervåningen ska ja ta en dusch och sedan vänta på att älsklingen slutar. Skulle vara med han senare efter han varit hemma och gjort lite saker, Aja ska fortsätta med att städa så att ja blir klar någon gång. ha det så bra så länge ! :D

haha bjuder på denna bild






som jag trodde..

Hejhej, som jag trodde så kunde jag inte somna.. elr jo men inte försen 6 på morgonen och när jag väl somnade vaknade jag såklart klockan 8 av en mardröm.. som vanligt då! blir så less.. Aja på morgonen vaknade jag och älsklingen av att Angelicah kom haha x) Hon ville att jag skulle färga håret svart på henne och eftersom hon endå var här såklart jag ställer upp på det. Älsklingen åkte hem han skulle käka och sånt så färgade håret på henne och umgicks ett tag, var kul eftersom det var ett tag sedan. Efter det så åkte dom hem och jag tog det bara lungt och väntade på att älsklingen skulle blir klar, han kom och hämtade mig och vi åkte hem till han och åt äppelpajj as god:)Sedan fixade vi någon ljusstake till hans bil som hade pajjat men vi lagade den såklart. Sedan åkte vi hem till mig myste och sånt, sedan åkte vi och käkade chicken nuggets var mums! :) Har väl inte gjort så mkt efter det typ bara myst och kolla lite på datorn och sånt,

Nu ligger älsk och sover och som sagt jag kan ju inte sova klockan är lixxom halv 5 på morgonen .. Så jäkla trött på det här. Fast älsklingen är ju så söt när han sover satt har ju nått att kolla på! :) Men men nu ska jag vara social med mig själv och försöka sova, hoppas det går vilket jag inte tror men men kan ju alltid hoppas. Aja hare bra! :)












RSS 2.0